O familie moderna – Modern Family (2009) Serial Online Subtitrat


Regia: Steven Levitan, Christopher Lloyd
Actori: Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Sofía Vergara, Ed O’Neill, Ty Burrell, Eric Stonestreet
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie, Romantice
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Modern Family SEZONUL 9 Online Subtitrat:


S09E01

S09E02

S09E03

S09E04

S09E05

S09E06

S09E07

S09E08

S09E09

S09E10

S09E11

S09E12

S09E13

S09E14

S09E15

S09E16

S09E17

S09E18

S09E19

S09E20

S09E21

S09E22


Sinopsis O familie moderna – Modern Family

O privire satirică asupra vieții a trei familii înrudite, O familie moderna – Modern Family este un serial de comedie al zilelor noastre în care Ed O’Neill (Al Bundy – “Married with Children”) este la fel de căsătorit precum se întâmpla în anii ’80. Insă, de această dată in Modern Family online subtitrat, cu o columbiancă mult mai tânără decât el. Jay, căci despre el este vorba, s-a însurat cu mult mai tânăra Gloria. Dar viața împreună cu ea și cu Manny, fiul acesteia, este foarte departe de a fi una tihnită. În plus, Jay are doi copii, pe Claire și pe Mitchell. Fiica lui are și ea o viață de familie destul de agitată. Mitchell și partenerul lui, Cameron, fac un pas important în viața lor de cuplu și devin părinți. Adoptând-o pe micuța Lily, o fetiță din Vietnam.

Ieri aflam că Sofía Vergara, unul din starurile lui O familie modernă, a fost desemnată cea mai dorită femeie a anului în urma unui sondaj cu aproximativ un milion de respondenţi. Popularitatea lui Vergara este în strânsă legătură nu doar cu fizicul ei de invidiat, ci şi cu succesul fenomenal al multi-premiatului serial O familie moderna – Modern Family care a făcut-o cunoscută în lumea întreagă. De văzut pe HBO în fiecare zi de sâmbătă la prânz, O familie modernă dă semne că va zăbovi multă vreme pe micile ecrane, prin urmare ne-am gândit să-ţi spunem mai multe despre el. Până la urmă şi preşedintele american Barack Obama a spus că este serialul său favorit de pe micile ecrane americane şi că-i place să-l urmărească împreună cu întreaga familie.


Review O familie moderna – Modern Family

Realizat sub formă de documentar; O familie modernă îl readuce pe ecrane pe Ed O’Neill; starul unui alt serial despre o familie modernă (cel puţin în anii ’90); Familia Bundy. Povestea se învârte în jurul a trei gospodării; în care fiice adolescente; soţii sexoase şi mult mai tinere decât soţii lor şi în general imensul stres de a le asigura celor din jur o viaţă “normală” duce la o mulţime de situaţii trăsnite. Un suflu nou în lumea sitcomului american îl aduc şi Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) şi Cameron (Eric Stonestreet); un cuplu gay care trece printr-o mulţime de peripeţii după ce înfiază o fetiţă din Vietnam; Lily.

Pe mulţi dintre actori cu greu i-ai fi putut recunoaşte înainte de apariţia în O familie modernă; dar lucrurile s-au schimbat pentru Sofía Vergara; Julie Bowen; Ty Burrell; dar şi pentru actorii adolescenţi Sarah Hyland; Ariel Winter; Nolan Gould şi fabulosul Rico Rodriguez; care au intrat pe lista celor mai bine plătiţi actori minori din showbiz-ul american.

Şarmul celor trei familii din serial O familie moderna – Modern Family vine din situaţiile naturale; şi în acelaşi timp extrem de trăsnite; în care ajung membrii lor. Între cele zece personaje principale (plus micuţa Lily; care a crescut de la un mic bebeluş tăcut la o prezenţă cu potenţial în chimia celor din jur) relaţiile sunt foarte volatile; iar scenariştii le analizează cu savoare şi defectele; dar şi calităţile care-i fac să funcţioneze atât de bine. Cu atâtea familii disfuncţionale pe micul şi marele ecran; Modern family este o prezenţă îmbucurătoare; căci; oricât de mari ar fi dezastrele şi crizele prin care trec episod de episod; finalul aduce confirmarea că totul e bine când se termină cu bine.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Modern Family (2009)
Nota film
51star1star1star1star1star