O buclă în timp – A Wrinkle in Time (2018) Online Subtitrat


Regia: Ava DuVernay
Actori: Chris Pine, Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Peña, Oprah Winfrey
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O buclă în timp – A Wrinkle in Time

Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, O buclă în timp – A Wrinkle in Time se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii. De când Mr. Murry, un om de știință, a descoperit o nouă planetă și a folosit conceptul cunoscut drept „Tesseract” pentru a călători acolo, copiii săi, Meg Murry și fratele ei mai mic, Charles, au stat fără tatăl lor, timp de cinci ani.

După dispariția misterioasă a tatălui lor care lucra în secret pentru guvern în legătură cu problema Tesseract-ului, trei ființe ciudate îi trimit pe copii în spațiu pentru a-l găsi. Însoțiți de colegul de clasă al lui Meg, Calvin O’Keefe și călăuziți de cei trei călători astrali misterioși, cunoscuți sub numele de Mrs. Whatsit, Mrs. Who și Mrs. Which, frații se străduiesc să facă față unei călătorii periculoase pe o planetă care posedă tot răul din univers. Vor reuși aceștia să facă față amenințărilor?


Review O buclă în timp – A Wrinkle in Time

Filmul O buclă în timp – A Wrinkle in Time o îmbracă pe Oprah Winfrey în hainele sclipitoare şi neobişnuite ale unui personaj „astral” – unul dintr-o la fel de spectaculoasă treime feminină, ce vine în ajutorul tinerei Meg (Storm Reid).

Aceasta porneşte, alături de fratele său; Charles (Deric McCabe); şi colegul său de clasă; Calvin O’Keefe (Levi Miller); în căutarea tatălui său; Alexander Murry (Chris Pine); un astrofizician ce a făcut o descoperire minunată şi teribilă în acelaşi timp. Pe ritmurile celor de la Eurythmics; „Sweet Dreams (Are Made of This)” aflăm cum modalitatea aflată de acesta de a călători prin timp l-a aruncat în capcana unui entităţi întunecate; ce ameninţă şi restul omenirii.

Romanul lui L’Engle a avut cam aceeaşi traiectorie sinuoasă spre publicare ca primul volum Harry Potter. Autoarea a povestit că acesta a fost refuzat de „cel puţin 26 de edituri”; din cauza meditaţiilor pe tema existenţei şi manifestării “răului”; a discuţiilor despre fizica cuantică şi a faptului că are în centru o protagonistă.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
A Wrinkle in Time (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray