O buclă în timp – A Wrinkle in Time (2018) Online Subtitrat


Regia: Ava DuVernay
Actori: Chris Pine, Reese Witherspoon, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Peña, Oprah Winfrey
An: Filme Online 2018
Gen: Aventura, Familie, Fantezie
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis O buclă în timp – A Wrinkle in Time

Bazat pe o clasică poveste fantastică a scriitoarei Madeleine L’Engle, filme online 2018 O buclă în timp – A Wrinkle in Time se concentrează pe povestea a trei copii care pornesc într-o călătorie destinată salvării tatălui lor și a lumii. De când Mr. Murry, un om de știință, a descoperit o nouă planetă și a folosit conceptul cunoscut drept „Tesseract” pentru a călători acolo, copiii săi, Meg Murry și fratele ei mai mic, Charles, au stat fără tatăl lor, timp de cinci ani.

După dispariția misterioasă a tatălui lor care lucra în secret pentru guvern în legătură cu problema Tesseract-ului. Trei ființe ciudate îi trimit pe copii în spațiu pentru a-l găsi. Însoțiți de colegul de clasă al lui Meg, Calvin O’Keefe și călăuziți de cei trei călători astrali misterioși. Cunoscuți sub numele de Mrs. Whatsit, Mrs. Who și Mrs. Which, frații se străduiesc să facă față unei călătorii periculoase pe o planetă care posedă tot răul din univers. Vor reuși aceștia să facă față amenințărilor?

Tatăl lui Meg căuta o cale de a călători la stele și a inventat tesseractul pentru a transporta instantaneu vastele distanțe. Doar pentru a fi capturat de forța întunecată. Vrăjitoarele explică că încearcă să găsească războinici pentru ai ajuta să servească lumina. Si că singura persoană care-l poate salva pe tatăl ei din întuneric este Meg din filme online 2018 O buclă în timp – A Wrinkle in Time.