O adresă de pomină – 21 Jump Street (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Phil Lord, Christopher Miller
Actori: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube
An: 2012
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis O adresă de pomină – 21 Jump Street

În comedia de acțiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudați, în timpul cursurilor la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze și să se remarce acum când sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube).

Aici; ei trebuie să-și schimbe pistoalele și insignele pe niște rucsacuri; folosindu-se de fizionomiile lor copilărești pentru a lucra sub acoperire.

Din nefericire; adolescenții de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile; iar Schmidt și Jenko descoperă că tot ceea ce știau ei despre adolescență; de la sex și până la droguri sau rock- and- roll; este acum complet greșit ;sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât; ei trebuie să se confrunte cu niște probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenței. De aceea; amândoi retrăiesc temerile și chinurile adolescenței și se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depășit.