Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Numărul patru – I Am Number Four (2011) Online Subtitrat


Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Alfred Gough , Miles Millar
IMDB: 6.1
Regia: D.J. Caruso
Actori: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Dianna Agron


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Numărul patru – I Am Number Four (2011)

I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare și-a însoțitorilor lor, singurii supraviețuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejați fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi uciși decât într-o anumită ordine. Dușmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în orașul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supraviețuiască și să-și învingă inamicii.

Iata un film cu un potential foarte mare,care poate despica firul actiunii in foarte multe cai… ceea ce insa filmul nu prea face.Se rezuma strict la supravietuirea unui adolescent cu puteri supranaturale – pe care bineinteles nu poate sa si le foloseasca pentru a nu iesi in evidenta – pe planeta noastra si binteinteles dragostea care apare de nicaieri pentru o tanara frumoasa.

Desi poate ca aveam pretentii mai mari de la el , pot spune chiar fara indulgenta ca filmul mi’a placut, o poveste de aventuri numai buna nu numai dar in special pentru adolescenti si copii dar si pentru cei mai in varsta. Pot asimila filmul cu “The Sorcerer’s Apprentice ” sau cu “The Lightning Thief ” (amandoua din 2010). Daca ti’au placut cele 2 filme de mai devreme atunci cu siguranta o sa iti placa si ” I Am Number 4″Actritele, nu stiu cum reusesc sa le gaseasca,sunt absolut fermecatoare mai ales Dianna Agron in persoana lui Sarah.
In concluzie, da recomand filmul !