Nu văd răul nu aud răul – See No Evil Hear No Evil (1989) Online Subtitrat


Regia: Arthur Hiller
Actori: Richard Pryor, Gene Wilder, Joan Severance
An: 1989
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nu văd răul nu aud răul – See No Evil Hear No Evil

Wally si Dave sunt prieteni si au un chiosc de ziare in New York, dar cam asta e singurul lucru pe care-l au in comun. Wally e rau de gura, agresiv, insolent si smecher. Dave e tacut, politicos, calm, un adevarat gentleman.

Wally e orb si Dave e surd. Cand in fata chioscului lor e gasit cadavrul unui barbat, cei doi sunt singurii martori, caci Dave a vazut niste superbe picioare de femeie, iar Wally a mirosit prezenta unei femei data cu parfum Shalimar. Politistii sunt convinsi ca cei doi sunt vinovati de crima, asa ca urmeaza o cursa nebuna si ilara, caci Wally si Dave nu au de gand sa se lase pana nu-si dovedesc nevinovatia.

Filmul See No Evil Hear No Evil online subtitrat a fost facut cu ajutorul organizatiilor locale de hipoacuzici si orbi; motiv pentru care a aparut pe caseta si o varianta pentru hipoacuzici.

Nu văd răul nu aud răul online subtitrat este o comedie excelenta ; care nu are cum sa nu te inveseleasca ; indiferent cat de trist ai putea fi in momentul respectiv . filmul are cateva scene antologice ; dar in general de la un capat la altul este plin de un umor extraordinar ; animat puternic de catre actori geniali de comedie precum Richard Pryor sau Gene Wilder ; aratand cat de bine se pot completa doua persoane cu defecte ; unul care este orb ; iar celalalt surd . si cand te mai afli si la locul nepotrivit in momentul nepotrivit ; lucrurile nu pot merge deloc bine ; asa cum este cazul si aici . merita vazut cel putin o data !