Nu traiesti decat de doua ori – You Only Live Twice (1967) Online Subtitrat


Regia: Lewis Gilbert
Actori: Burt Kwouk, Tsai Chin, Sean Connery, Tetsurô Tanba, Michael Chow
Anul: 1967
Gen: Thriller, Aventura, Actiune
Durata: 117 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nu traiesti decat de doua ori – You Only Live Twice

Cand navele spatiale rusesti si americane incep sa dispara, ambele parti incep sa se suspecteze reciproc, ajungand in pragul izbucnirii celui de-al treilea Razboi Mondial. Ceea ce dorea agentul SPECTRE, Ernst Blofeld, arhitectul acestei crize internationale. Bond este trimis in Japonia ca sa faca cercetari. Cu ajutorul unor femei frumoase, Bond localizeaza sediul central al lui Blofeld, in interiorul unui vulcan care nu era activ.

Desi reuseste sa patrunda in vulcan, Bond este capturat si i se dezvaluie planul criminal al lui Blofeld. Bond reuseste sa scape si, impreuna cu o trupa de comando apartinand Serviciilor Secrete Japoneze, reuseste sa ajunga in mometul in care Blofeld se pregatea sa lanseze una din rachetele furate.

Un film din seria James Bond, cu Sean Connery in postura de mare spion. De data asta are treaba prin Japonia, unde nu stiu ce organizatie secreta lanseaza nave spatiale care inghit, la propriu, navele spatiale ale rusilor si americanilor, aflati in plin razboi rece.

Filmul pare destul de pueril, dar asa sunt aproape toate filmele din seria asta. Printre impuscaturi si explozii, James Bond/Sean Connery mai bifeaza inca 4 femei, mai mult asiatice, care in ziua de azi mai starnesc pofte si amintiri erotice doar bunicilor. Asta e filmul din care s-a inspirat Mike Myers atunci cand a realizat personajul Dr. Evil in Austin Powers.