Nu-i totul alb sau negru – Insecure (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Issa Rae, Larry Wilmore
Actori: Issa Rae, Jay Ellis, Yvonne Orji, Sujata Day, Deirdre, David Gurrola
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Nu-i totul alb sau negru – Insecure SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

Nu-i totul alb sau negru – Insecure SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01:

S02E02:

S02E03:

S02E04:

S02E05:

S02E06:

S02E07:

S02E08:


Sinopsis Nu-i totul alb sau negru – Insecure

Creat de Issa Rae, “Insecure/Nu-i totul alb sau negru” prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute. După Divorce, HBO va transmite un nou serial, Insecure, care prezintă prietenia a două femei de culoare, precum și experiențele lor mai puțin plăcute.

În serial, Issa Rae spune că a dorit să prezinte oamenii de culoare ca niște oameni obișnuiți: Am vrut să prezint o femeie de culoare cu care să mă identific, am vrut să le dau oamenilor de culoare ocazia de a fi niște oameni obișnuiți. Obișnuiți în sensul de a face lucruri pe care le face orice om zi de zi, să fie plictisiți, să aibă probleme de cuplu, fără a pune accentul pe diferența rasială.

Tocmai am urmarit primul episod al acestui minunat spectacol nou. Acesta a fost un flux gratuit de la HBO furișa de vârf la cerere, și vă voi spune că acesta stabilește ceea ce ar trebui să fie o serie mare. plumb nostru de sex feminin este atât de frumoasă și amuzantă. Show-ul are stil și substanță și a lovit cu adevărat sol de rulare. Acest lucru simtit ca episodul șase din sezonul trei. Am așteptări foarte mari pentru această serie. Avem două piste de sex feminin foarte angajarea, suntem captarea Los Angeles (un oraș am locuit timp de patru ani, în timp ce am fost de aceeași vârstă ca și femeile pe spectacol), avem un pov slab reprezentate pe ecran. Voi număra zilele până când nu pot viziona episodul următor. Sunt atât de impresionat cu scrisul, care acționează, și simt generală de spectacol.