Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Nowhere Safe (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Drama
Producator(i): Brittany Wiscombe
IMDB: 5.6
Regia: Brian Brough
Actori: Natasha Henstridge, Jamie Kennedy, Danielle Chuchran


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Nowhere Safe (2014)

După ce două fete îmbrățișează-o cu cruzime pe internet într-un complot “spionaj cibernetic”, reputația lui Ashley este ruinată, iar ea și mama ei fug din ce în ce mai mult în viața lor. Pornind de la o nouă școală, interesele romantice și lecțiile dureroase de la un profesor de istorie excentric le trag din izolare până când își dau seama că se confruntă cu un trecut rău este esențial pentru a asigura un viitor mai luminos.

Mi-a plăcut mereu colegii. Există ceva despre această lume îngrădită; spunând o poveste în acel “set” care este plăcut; vizibil; comunicabil.

Acesta este un pic neașteptat în măsura în care fac colegii. Stereotipurile își rupe propriile mucegaiuri puțin; ceea ce este neobișnuit. Dar ei nu le distrug atât de mult încât pierd valoarea stereotipurilor. Este o piesă blândă cu stereotipuri; lăsându-le să fie stereotipuri; ci un fel de a aduce umanitatea de la stereotipuri.

Mesajul filmului este; de asemenea; foarte dulce și uman și deosebit de important pentru noi; care trăiesc în această zi și în epoca corectitudinii politice.