November Criminals (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Sacha Gervasi
Actori: Ansel Elgort, Catherine Keener, Chloë Grace Moretz
An: 2017
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 5.2


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis November Criminals

Filmul urmărește povestea a doi adolescenți în subteranul periculos al Washington-ului, în timp ce investighează uciderea prietenului lor.

Addison Schacht este un licean cu multe preocupări, dar și cu o viață plină de complicații. Curând, viața lui Addison se complică și mai mult atunci când prietenul său este ucis. Iar acesta adaugă o altă preocupare la lista sa. Moartea dureroasă a prietenului său Kevin Broadus și planul său obsesiv de a investiga misterul morții lui.

În aceste circumstanțe, împreună cu tânăra Pheobe, Addison pornește în investigarea misterioasei crime. Iar pe măsură ce sapă mai adânc, ei descoperă o lume periculoasă a corupției și a minciunilor. Rezultatul va fi o călătorie de neuitat prin lumea adolescenților din Washington, iar în acest proces, tinerii vor descoperi pentru prima oară dragostea.

Aceasta nu este cea mai bună piesă de filmare pe care o veți vedea, dar este departe de cel mai rău. Turnul este mic, cu Ansel Elgort și Chloë Grace Moretz o pereche ideală pentru rolurile principale.

Povestea se stabilește repede și se desfășoară într-un ritm constant. Punctul culminant ar fi trebuit să fie mai clar, dar este acceptabil. Personajele ar fi putut fi dezvoltate mai profund, mai ales având în vedere că există o istorie pe care nu a fost suficient de detaliat pentru a fi semnificativ. Deși bine manipulate cinematic (și unii ar spune realist), relația sexuală inevitabilă pe care personajele pe care le-au lansat nu era cu adevărat necesară în ceea ce privește povestirea, în afară de ceea ce era un final solid. Acestea fiind spuse, scrierea și regia au fost adecvate, iar distribuția în ansamblu nu a dezamăgit.