Nou-venită în oraş – New in Town (2009) film online subtitrat

Regia: Jonas Elmer
Actori: Ferron Guerreiro, Barbara James Smith, Hilary Carroll, Frances Conroy, James Durham
Anul: 2009
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 97 minute
IMDB: 5.4/10 din 11643 voturi

Am deschis-o adunare a Scrappers Club, patru femei în jurul unei lipire masă de bucătărie lucruri în albume. În momentul în care auzim unul dintre ele vorbind, nu suntem prea surprins să afle că numele ei este Blanche Gunderson. Sora ei Marge, soldatul, trebuie să fi fost cel ambițios. Nu că Blanche nu este, doar că e necruțător frumos.
Deci, sunt de cele mai multe cei în orașul New Ulm, Minn., in Nou-venită în oraş, Care este atât de frig în timpul iernii, care de casare încălzește te-ai trezit. (Old Ulm, știu că te întrebai, este burgului pe Dunăre unde sa nascut Einstein.) În acest Minnesota avanpost rece zboara Lucy Hill, un exec de mare putere de la Miami, a cărei misiune este de a reducă planta produselor alimentare locale mai sau mai puțin din existență.
Lucy este-ca-un-butonul drăguț Renee Zellweger, așa că știm că doar glumesc atunci când ea se preface a fi un inimă (rimeaza-cu-vrajitoare) care ciocane jurul valorii de pe tocuri ei stilet și nu va zâmbi. Asta nu sperie Blanche (Siobhan Fallon Hogan), asistent Lucy, in Nou-venită în oraş, care invită casa ei pentru cina (“Suntem doar Havin ‘friptura”). Deci uncannily se accentul ei seamănă cu Marge in “Fargo”, care am încercat să-mi amintesc unde am auzit recent, doncha știu?
Omul în plus la masă Blanche de dovedește a fi Ted Mitchell (Harry Connick Jr.), tatăl văduv de o fată de 13 ani, care, evident, Nou-venită în oraş, Blanche crede ar fi un meci mare pentru Lucy. Că Ted, tipul uniune la uzina Lucy intenționează să reducă, nu este, probabil, un meci perfect nu se produce chiar la Blanche, care place tuturor Minnesotans si majoritatea Dakotans este pur și simplu frumos. Vreau să spun că. Am fost la Fargo. Tu ar trebui să meargă cândva.