Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Nothing to Lose – Nada a Perder (2018) Online Subtitrat


Regia: Alexandre Avancini
Actori: Petrônio Gontijo, Day Mesquita, Beth Goulart
An: Filme Online 2018
Gen: Biografie, Drama
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Nothing to Lose – Nada a Perder (2018)

Biopicul autofinanțat al episcopului evanghelic brazilian Edir Macedo, fondatorul Bisericii Universale a Împărăției lui Dumnezeu și proprietar al rețelei Record TV.

Acest film Nada a Perder a costat aproximativ 4,7 milioane USD. Este posibil ca acest lucru să nu semene cu standardele de la Hollywood, dar este o mulțime de bani în industria filmului brazilian. City of God, unul dintre cele mai bune filme braziliene ale tuturor timpurilor si a costat 3.3 milioane USD. Reconstituirea istorică este foarte bine făcută; scene, masini, haine, cel mai bun aspect al filmului de departe. Dar punctele bune sfârșesc aici.

Parcela este pur și simplu oribilă, confuză. Filmul Nada a Perder nu este foarte bine produs. Este la nivelul numeroaselor nuvele braziliene, care sunt produse în masă. Povestea este în mod clar falsă, cu indicii la evenimentele supranaturale și încercarea de a face pe cel care a plătit pentru ea o persoană bună. El ascunde faptele referitoare la modul în care s-a îmbogățit, luând casele oamenilor, salariile și bunurile, făcând promisiuni de bogății și binecuvântări.