Not Today (2013) Film Online Subtitrat


Regia: Jon Van Dyke
Actori: Cody Longo, Walid Amini, John Schneider
An: 2013
Gen: Drama
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Not Today (2013)

Caden Welles are lumea la picioare. Cu resursele tatalui sau bogat, el traieste o viata de vis la 20 de ani. Dar ce se intampla cand visul se transforma in cosmar in cealalta parte a lumii?

Calatorind cu prietenii sai la Hyderabad in India doar ca sa isi satisfaca un moft, asteptarile sale in legatura cu o petrecere incredibila ii sunt distruse. Dar nu atat de rau precum constiinta sa cand refuza sa ajute un om care murea de foame si fetita lui.

Bantuit de imaginile cu Kiran si Annika; Caden incearca sa indrepte raul facut; in acel moment descoperind ca Kiran a fost fortat sa-si vanda propria fiica. Caden descopera o situatie despre care putini americani stiu ca inca mai persista: un infiorator comert cu oameni.

Daca adaugam si dezumanizarea lui Kiran si a altor sute de milioane de locuitori din Dalit din cauza saraciei; obtinem o situatie pe care Caden ar putea foarte bine sa o ignore. Totusi stimulat de un scop adevarat; o prietenie noua si putin probabila si de rugaciunile mamei si iubitei sale; Caden alege sa il ajute pe Kiran cand acesta porneste sa-si caute fiica.