Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Norocosul număr 786 – Khiladi 786 (2012) Online Subtitrat


Regia: Ashish R. Mohan
Actori: Akshay Kumar, Asin, Himesh Reshammiya
An: 2012
Gen: Actiune, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Norocosul număr 786 – Khiladi 786

Mansukh din Norocosul număr 786 online subtitrat a avut eșec dupa eșec de cand a crescut și a încercat să il ajute pe tatăl său în afacerea lor de familie …

Există un tsunami de astfel de crapsuri mediocre în industria filmului indian în zilele noastre. Fiecare producător și regizor de producție încearcă să facă același film cu același scenariu cu diferiți actori, fie Salman Khan (Ready, Bodyguard, Ek Tha Tiger, Dabangg 2 etc.), Ajay Devgan (Singham, Son of Sardaar), Akshay Kumar (Rowdy Rathore, Khiladi 786) și așa mai departe … fiecare film are aceleași ingrediente.

Fie un remake al hit-ului indian din South, sau așa-numitul încercând să fie un scenariu extrem de original; acest lucru înfruntă imaginea Cinematografului Indian, deoarece aceste crapsuri sunt un model de 100 de milioane de INR și trec peste fiecare limită de bani.

Nu contează dacă filmul Khiladi 786 online subtitrat este scris corect, se pare că unii oameni s-au adunat; au făcut niște seturi, i-au cerut actorilor să joace rolurile și să difuzeze dialogurile. Să punem niște cântece in filme indiene online, astfel încât oamenii să fie lăsați să se întrebe pentru eternitate; dacă într-adevăr este nevoie de o melodie. Stunts sunt prea exagerate; ca cineva joaca fotbal acolo, marcand un gol in fiecare lovitura. Oamenii zboară ca niște țânțari, batjocorind totul în față, indiferent dacă este o clădire cu 50 de etaje.