Nopţi însângerate – Let Me In (2010) film online subtitrat

Regia: Matt Reeves
Actori: Kodi Smit-McPhee, Chloë Grace Moretz, Richard Jenkins
Anul: 2010
Gen: Drama, Groaza, Mister
Durata: 116 minute
IMDB: 7.2/10 din 50607 voturi

“Nopţi însângerate”, cum ar fi filmul suedez care a inspirat, se ocupă brutal cu viața tragică a vampir. Nu e tot distracție, jocuri și Team Edward. Nu stil de viață în funcție de sânge uman proaspăt poate fi nimic, dar disperat. Un vampir, ca un dependent de droguri, este condus de nevoie. După un anumit punct, orice altceva este irelevant, iar accentul se pune pe pofta.

Filmul Nopţi însângerate este remarcabil de similare în ton și abordarea “Să unul din dreapta,” și este clar că scriitorul-regizor american, Matt Reeves, are admirație pentru suedez scriitor-director, John Ajvide Lindqvist, care a făcut originalul. Reeves înțelege ceea ce a facut primul film atât de straniu și eficientă, precum și aici aceleași lucruri lucra din nou. Cele mai multe segmente de public din SUA vor fi confrunta povestea pentru prima dată. Cei care cunosc versiunea 2008 va observa unele diferențe, dar acestea ar putea aprecia.

Povestea Nopţi însângerate de bază rămâne similar. Owen, un baiat la un pas de adolescenta, trăiește o viață singuratică într-un complex de apartamente troienită cu o mamă alcoolică, văzut cu greu. El este agresat la școală de către un băiat sadic, mult mai mare. O fată pe nume Abby și tatăl ei se mute în apartamentul următor. Ea anunta “Eu nu pot fi niciodată prietenul tău”, dar unii bunătatea latentă determină să se simtă de protecție față de copil singuratic și abuzat. Abby este un vampir, dar vampirii au realitatea lor forțată asupra lor, și au trăit pentru o lungă perioadă de timp, ar putea fi văzut de mult să-i milă celor vii face.

Povestea Nopţi însângerate se concentrează pe strâns Owen (Kodi Smit-McPhee) și Abby (Chloe Moretz, de “Kick-Ass”). Două alte adulti sunt de consecință: ei “tata” (Richard Jenkins), care pot fi cu greu pe tatăl ei și a fost, probabil,, mult timp în urmă, în pantofii lui Owen. În vampir lore, el este familiar ei. Cealaltă adult este un polițist local, jucat de Elias Koteas ca un om taciturn și solemn. A investigarea un criminal în serie în regiune. În cazul în care există vampiri, nu trebuie să fie întotdeauna criminali în serie.