Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Nobodies (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Hugh Davidson, Larry Dorf, Rachel Ramras
Actori: Usman Ally, Tawny Newsome, Kevin Kirkpatrick
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Nobodies SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

s02e03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

S02E11

S02E12


Sinopsis Nobodies

Un cuvânt rezumă atât experiența mea de scris aceasta recenzie despre și de fapt niște nimeni uitam de spectacol necunoscuți: Struggle. Dezvoltat din viața Hugh Davidson, Larry Dorf și Rachel Ramras (Groundlings), premisa este simplu; Hugh, Larry și Rachel sunt în prezent scriitori pe un spectacol de animație copii intitulat Fartlemans, și încearcă să împingă pas lor film la cele mai importante studiouri prin conexiunea lor de Melissa McCarthy.

De acolo; ilaritatea se presupune a rezulta și în timp ce există câteva momente cu adevărat amuzante; de ansamblu pur și simplu nu niște nimeni vine peste ca un efort de televiziune solid și de multe ori se încadrează scurt în multe domenii.

Cea mai vizibilă a deficiențelor este lipsa de caractere externe și de fundal. Acest lucru este esențial pentru a ajuta exprimate principal să iasă în evidență ca talentul adevărat printre restul distribuției. Problema în acest caz este faptul că acestea sunt doar exprimate; cu excepția câtorva personaje din afara care apar în fiecare episod pentru a juca roluri mici și într-adevăr oferă doar un serviciu de lansare complot șerpuită mai multe ritmuri înainte.