Noaptea morților vii – Night of the Living Dead (1990) Online Subtitrat


Regia: Tom Savini
Actori: Tony Todd, Patricia Tallman, Tom Towles
An: 1990
Gen: Groaza
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Noaptea morților vii – Night of the Living Dead (1990)

Intr-un orasel american izolat din filmul Noaptea morților vii online subtitrat, cateva persoane care se aflau in trecere pe acolo sunt socate sa descopere ca mortii revin la viata si incerca sa faca cat mai multe victime umane. Vizitatorii fac front comun si se adapostesc intr-o casa pentru a astepta dimineata si a gasi o solutie salvatoare. Singura lor sansa pentru a supravietui atacului mortilor vii este sa gaseasca o metoda de a pleca din localitate, dar masinile lor sunt ori stricate ori nu mai au benzina. Vor reusi oare sa se salveze?

Succesul financiar și critic al filmului ”Night of the Living Dead” (1968) a determinat realizarea unui remake care să corecteze unele erori de producție (imaginea alb-negru; o anumită tentă rasială; personajele feminine neajutorate; finalul fără happy end); fără a modifica substanțial liniile principale de acțiune.

Remake-ul din 1990 Night of the Living Dead online subtitrat este aproape identic cu filmul original; având puține diferențe. Personajul Barbra este mult mai activ; ea își revine rapid din starea de șoc și devine o eroină ce-l secondează cu succes pe Ben în lupta cu morții vii. Finalul este complet schimbat de George Romero; fiind mult mai ușor de digerat de spectatori decât cel al filmului original.

În ciuda faptului că este atât de asemănător cu originalul; filmul regizat de Tom Savini este un horror înfricoşător care-ţi îngheaţă sângele în vine; reușind să provoace aceleași senzații acute de teamă.