Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Noaptea judecăţii Începutul – The First Purge (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Noaptea judecăţii Începutul – The First Purge online subtitrat exploreaza felul in care guvernul decide sa legalizeze toate delictele timp de o noapte pe an, si masacrul care rezulta din “First Purge”. In spatele fiecarei traditii se afla o revolutie. Urmatoarea Zi a Independentei va fi martora aparitiei evenimentului anual al celor 12 ore de anarhie ale tarii. Bine ati venit in miscarea care a inceput ca un simplu experiment: The First Purge.

Pentru a impinge rata criminalitatii sub un procent pentru restul anului, New Founding Fathers of America (NFFA) testeaza o teorie sociologica care permite eliberarea agresivitatii timp de o singura noapte intr-o comunitate izolata. Dar cand violenta asupritorilor se intalneste cu furia celor marginalizati, contaminarea va exploda de la granitele orasului experiment si se va raspandi peste natiune.

Acelasi James DeMonaco semneaza scenariul in care aflam cum a inceput experimentul Noaptea judecăţii Începutul – The First Purge online subtitrat pe insula Staten Island din New York. Dintre toate din serie asta mi se pare cel mai bun. Si cred ca din cauza ca e plin de cioroi prin el inarmati pana in dinti si care au si vorbele la ei.


Regia: Gerard McMurray
Actori: Marisa Tomei, Lex Scott Davis, Lauren Luna Vélez, Melonie Diaz, Patch Darragh, Y’Lan Noel, Joivan Wade
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare