Noapte buna mami – Goodnight Mommy (2014) Online Subtitrat


In arsita verii din filmul Noapte buna mami – Goodnight Mommy, intr-o casa izolata de la tara, doi gemeni de zece ani isi asteapta mama. Cand se intoarce, are capul infasurat in bandaje in urma unei operatii estetice si totul se schimba. Dura si distanta, mama isi separa familia de lumea inconjuratoare. Tot mai convinsi ca femeia de langa de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotarati sa afle adevarul, indiferent de mijloace.

Este un film de o calitate tehnica impecabila, rar intalnita in cinematografia europeana (ce-i drept, tipic nemteasca). Pe langa incadrarile perfect armonioase care ar delecta ochiul orcarui fotograf, regizorii Severin Fiala si Veronika Franz reusesc sa creeze un suspans si o emotie puternica fara zgomote si fara artificii tipice filmelor horror americane. Este un altfel de horror! Desi filmul nu are o coloana sonora foarte sofisticata (adica lipseste complet in mare parte a filmului) scenariul liniar. Dar cum multe detalii subtile, creaza o poveste care te lasa la final cu gura cascata si cu un milion de intrebari.


Alta denumire: Ich seh, Ich seh
Regia: Severin Fiala, Veronika Franz
Actori: Susanne Wuest, Elias Schwarz, Lukas Schwarz
Anul: 2014
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Noapte buna mami - Goodnight Mommy (2014) Online Subtitrat
Noapte buna mami - Goodnight Mommy (2014) Online Subtitrat in Romana
Noapte buna mami - Goodnight Mommy (2014) Online Subtitrat In arsita verii din filmul Noapte buna mami - Goodnight Mommy, intr-o casa izolata de la tara, d
Editor's Rating:
5