Noapte bună mami – Goodnight Mommy (2014) Film Online Subtitrat


Dezactivati extensia adblock pentru a vedea toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Alta denumire: Ich seh, Ich seh
Regia: Severin Fiala, Veronika Franz
Scenariu: Veronika Franz, Severin Fiala
Actori: Susanne Wuest, Elias Schwarz, Lukas Schwarz
Anul: 2014
Gen: Groaza, Mister, Thriller
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Noapte bună mami – Goodnight Mommy

În arșița verii, într-o casă izolată de la țară, doi gemeni de zece ani își așteaptă mama. Când se întoarce, are capul înfășurat în bandaje în urma unei operații estetice și totul se schimbă. Dură și distantă, mama își separă familia de lumea înconjurătoare. Tot mai convinși că femeia de lângă de ei nu mai este mama lor, gemenii sunt hotărâți să afle adevărul, indiferent de mijloace.

Daca e sa dai crezare majoritatii selectiilor serioase care iti recomanda filmele triate pe genuri si categorii, altele decat cele in limba engleza si care sunt in topul ultimului deceniu, nu poti sa nu te intalnesti si cu acest titlu austriac, (Ich seh ich seh), al regizorilor Severin Fiala, Veronika Franz.

E adevarat ca toate cerintele genului horror sunt indeplinite, nimeni nu neaga. Ai supranaturalul, ai scene gore, terifiante si ai factorul malefic, chiar daca e cosmetizat in doze de mici omuleti, cei doi frati gemeni in cazul de fata. Insa nu poti sa nu remarci ca nu are pic de sare aceasta portie de cinema servita de austrieci, ce a reprezentat si propunerea tarii respective pentru premiile Oscar, gala unde nu a prins lista restransa, situatie normala zic eu.