Ninja Assassin (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Fantezie
Producator(i): Matthew Sand , J. Michael Straczynski
IMDB: 6.4
Regia: James McTeigue
Actori: Rain, Rick Yune, Naomie Harris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ninja Assassin (2009)

Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculoși asasini ai lumii. Copil cules de pe străzi, el a fost antrenat de mic de către Ozunu Clan, o organizație secretă a cărei identitate rămâne învăluită în mister. Urmărit de coșmarul execuției prietenei sale de către Clan, Raizo reușește să evadeze …și dispare. Acum, el așteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna.

La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legătură cu mai multe asasinate politice ce conduc la o rețea de ucigași plătiți din Orientul îndepărtat. Nesocotind ordinele superiorului său, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika începe să investigheze în arhiva strict secretă a agenției pentru a afla adevărul în legătură cu aceste asasinate.

Cercetările ei o transformă în curând în țintă; iar Ozunu Clan trimite o echipă de killeri; condusă de temutul Takeshi (Rick Yune); care trebuie s-o reducă la tăcere pentru totdeauna. Raizo o salvează pe Mika din ghearele atacatorilor; deși știe că organizația Clan nu va renunța să-i vâneze până când nu va reuși să-i elimine pe amândoi. Angajați într-un joc de-a șoarecele și pisica pe străzile Berlinului; Raizo și Mika trebuie să se încreadă unul în altul dacă vor să supraviețuiască …și să învingă enigmatica organizație Ozunu Clan.