Ninja Assassin (2009) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Fantezie
Producator(i): Matthew Sand , J. Michael Straczynski
IMDB: 6.4
Regia: James McTeigue
Actori: Rain, Rick Yune, Naomie Harris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ninja Assassin (2009)

Raizo (Rain) este unul dintre cei mai periculoși asasini ai lumii. Copil cules de pe străzi, el a fost antrenat de mic de către Ozunu Clan, o organizație secretă a cărei identitate rămâne învăluită în mister. Urmărit de coșmarul execuției prietenei sale de către Clan, Raizo reușește să evadeze …și dispare. Acum, el așteaptă momentul potrivit pentru a se răzbuna.

La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legătură cu mai multe asasinate politice ce conduc la o rețea de ucigași plătiți din Orientul îndepărtat. Nesocotind ordinele superiorului său, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika începe să investigheze în arhiva strict secretă a agenției pentru a afla adevărul în legătură cu aceste asasinate.

Cercetările ei o transformă în curând în țintă; iar Ozunu Clan trimite o echipă de killeri; condusă de temutul Takeshi (Rick Yune); care trebuie s-o reducă la tăcere pentru totdeauna. Raizo o salvează pe Mika din ghearele atacatorilor; deși știe că organizația Clan nu va renunța să-i vâneze până când nu va reuși să-i elimine pe amândoi. Angajați într-un joc de-a șoarecele și pisica pe străzile Berlinului; Raizo și Mika trebuie să se încreadă unul în altul dacă vor să supraviețuiască …și să învingă enigmatica organizație Ozunu Clan.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Ninja Assassin (2009)
Nota film
41star1star1star1stargray