Nimic de Pierdut – Death Wish (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) din filmul Nimic de Pierdut – Death Wish online subtitrat, e un chirurg experimentat. El si-a facut o cariera din salvarea oamenilor aflati in pragul mortii. Dar dupa ce sotia lui e ucisa, iar fiica lui intra in coma in urma unui atac plin de brutalitate; Kersey se hotaraste sa-si foloseasca abilitatile lui unice pentru a deveni un razbunator ce nu cunoaste indurarea.

Nimic de Pierdut – Death Wish online subtitrat il pune pe Bruce Willis in postura de justitiar autodidact; devenit astfel dupa ce afla neputincios ca sotia ii este ucisa in propria casa iar fiica ii intra in coma; dupa ce o banda de talhari le calca proprietatea. Ce poate fi mai rau pentru un tata decat sa vada ulterior ca politia nu este in stare sa descopere asasinul?

Chirurg ce a salvat mii de vieti, personajul lui Willis din Nimic de Pierdut – Death Wish online subtitrat se vede in postura sa ia justitia in maini devenind un justitiar mai intai stangaci, apoi letal. Pe masura ce numarul de cadavre creste, opinia publica incepe sa discute cat de oportun sau necesar este sa-ti faci singur dreptate, ignorand legea.

Ce face personajul uman si credibil este ucenicia in ale manuirii pistolului si stergerii urmelor pe care singur si-o face acest chirurg pus in situatia de a cauta singur vinovatii, cum politia ridica din umeri neputincioasa. In cateva situatii, cand lipsa de experienta a batranului vigilante ii pune viata in pericol, mai intervine si „norocul”.


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Nimic de Pierdut - Death Wish (2018) Online Subtitrat in Romana
Death Wish (2018)
Editor's Rating:
5