Nimic de Pierdut – Death Wish (2018) Online Subtitrat


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.5


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nimic de Pierdut – Death Wish

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Filme online 2018 Nimic de Pierdut – Death Wish este inspirat din seria cu acelaşi nume (adaptare a romanului imaginat de Brian Garfield) ce l-a avut ca protagonist pe Charles Branson, arhitect şi fost militar, transformat într-un justiţiar al New York-ului după ce familia îi este omorâtă de un grup de infractori violenţi. Bruce Willis deține rolul central. Personajul lui își va folosi abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Am auzit că The Death Wish sa mutat înainte ca Weinstein Co.-Dimension să-și alcătuiască filmul de groază Polaroid în filmul de Ziua Recunostintei; care de asemenea contează în prezent următoarele versiuni largi: Coco Disney / Pixar; Chappaquiddick Entertainment Studios și jocul lui Molly’s STX Entertainment.

Regizat de Eli Roth; filme online 2018 Nimic de Pierdut – Death Wish îl joacă pe Bruce Willis în rolul clasic vigilante al lui Paul Kersey. Un tată care; atunci când soția lui este ucisă și fiica sa atacat sexual; devine o mașină de ucidere. Producătorul Roger Birnbaum a dezvoltat și a produs Death Wish sub bannerul lui Cave 76 pentru MGM. Vincent D’Onofrio; Elisabeth Shue; Dean Norris și Mike Epps joacă de asemenea.

La noua sa intalnire; Death Wish va concura cu thriller-ul Jennifer Lawrence de la Century Fox. Red Sparrow; cu actiunea / drama Alpha a lui Albert Hughes si cu comedia Night Game / Warner Bros.