Nimic de Pierdut – Death Wish (2018) Online Subtitrat


Regia: Eli Roth
Actori: Bruce Willis, Vincent D’Onofrio, Elisabeth Shue
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nimic de Pierdut – Death Wish

Doctorul Paul Kersey (Bruce Willis) e un chirurg experimentat, ce și-a făcut o carieră din salvarea oamenilor aflați în pragul morții. Dar după ce soția lui e ucisă, iar fiica lui intră în comă în urma unui atac plin de brutalitate, Kersey se hotărăște să-și folosească abilitățile lui unice pentru a deveni un răzbunător ce nu cunoaște îndurarea.

Nimic de Pierdut – Death Wish îl pune pe Bruce Willis în postura de justițiar autodidact, devenit astfel după ce află neputincios că soţia îi este ucisă în propria casă iar fiica îi intră în comă, după ce o bandă de tâlhari le calcă proprietatea. Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să vadă ulterior că poliţia nu este în stare să descopere asasinul?

Chirurg ce a salvat mii de vieți, personajul lui Willis se vede în postura să ia justiţia în mâini devenind un justiţiar mai întâi stângaci, apoi letal. Pe măsură ce numărul de cadavre creşte, opinia publică începe să discute cât de oportun sau necesar este să-ţi faci singur dreptate, ignorând legea.


Review Nimic de Pierdut – Death Wish

Bruce Willis revine în forţă la cinema, în rolul unui chirurg care devine un răzbunător neîndurător după ce soţia sa este ucisă, iar fiica sa intră în comă.

Soarta şi furia sunt companioni periculoşi şi nestatornici. Nu le putem prezice sosirea şi nu ştim niciodată cât de mult ne îndepărtează sau ne apropie de adevărata noastră natură umană. Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) se afundă în furia sa înainte de a descoperi cine este exact: un om care caută să facă dreptate, în afara legii.

Premisa dramatică a reinterpretării filmului Nimic de Pierdut – Death Wish, imaginată de regizorul Eli Roth; face din „Death Wish” un film actual; care abordează teme precum crima; pedeapsa şi puterea de a lupta. Această poveste a fost spusă prima dată în 1972; de Brian Garfield; în romanul cu acelaşi nume. În 1974 a apărut şi prima adaptare realizată de Wendell Mayes; în care a jucat Charles Bronson. Pentru varianta nouă; din 2018; scenaristul Joe Carnahan şi regizorul Eli Roth au făcut echipă cu Bruce Willis; unul dintre cei mai cunoscuţi actori din filmele de acţiune.

El povesteşte că s-a raportat la transformarea personajului său prin prisma rolului de părinte; ceea ce el; ca tată a cinci copii; poate înţelege foarte bine. „Înainte să am copii; rolul de părinte nu era o caracteristică a personajelor mele sau parte din filmele în care jucam.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Death Wish (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray