Night Train to Lisbon (2013) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Trenul de noapte spre Lisabona
Regia: Bille August
Actori: Jack Huston, Jeremy Irons, Bruno Ganz, August Diehl, Nicolau Breyner
Anul: 2013
Gen: Mister, Romantice, Thriller
Durata: 111 minute
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Night Train to Lisbon (2013)

După o întâlnire întâmplătoare cu o femeie, un profesor elvețian de limbi clasice renunță la slujba sa și pleacă spre Lisabona în speranța de a găsi un anumit personaj: un medic și poet care a luptat împotriva dictatorului portughez Antonio de Oliveira Salazar.

Inainte de “socantii” Lars von Trier si Thomas Vinterberg; cinematografia daneza (mica; da’ foarte voinica!) l-a dat pe “clasicul” Bille August. I-am vazut si admirat exceptionalul “Den goda viljan” precum si ecranizarea foarte onorabila dupa “Les Miserables” asa ca stiam ca numele marelui regizor e o garantie pentru calitate. Si asa a fost; cu mentiunea ca acum ajuta foarte mult si romanul lui Pascal Mercier; roman pe care nu l-am citit dar; dupa ce am vizionat ecranizarea; sunt convins ca-i la standarde inalte.

Acest “Night train to Lisbon” mi-a depasit asteptarile; e in primul rand un film frumos si sensibil; pana si ororile sunt prezentate elegant… Conteaza enorm si distributia: Irons; Laurent; Rampling; Lee; Ganz; Olin; toti mari actori si actrite din generatii diferite; toti cu contributii importante la “intregul” armonios.

PortalulTauTV.com
Night Train to Lisbon (2013) Online Subtitrat in Romana
Night Train to Lisbon (2013)
Editor's Rating:
4