Nice Dreams (1981) Film Online Subtitrat


Regia: Tommy Chong
Actori: Cheech Marin, Tommy Chong, Benita Barrie
An: 1981
Gen: Comedie, Crima
IMDB: 6.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Nice Dreams (1981)

Deghizați ca furnizori de înghețată, Cheech și Chong fac – și ulterior pierd – milioane de dolari care vinde un lot de marijuana cu un efect secundar neobișnuit.

De-a lungul drumului ei se întâlnesc cu un agent de muzică nebun, care crede că Chong este Jerry Garcia, un prieten al lui Pee Wee Herman, interesul ex-iubit al lui Cheech Donna și bătrânul ei animal, animalul care se uită la ură pe mexicani.

În par “Cheech And Chongs Next Movie”; “Nice Dreams” are câteva momente cu adevărat amuzante; cum ar fi Cheech; care se blochează în vârful ascensorului de sticlă goală; și când Cheech este blocat în casă. (Timothy Leary are un cameo ca medic de eliberare de droguri.)

A murit în acest film Nice Dreams online subtitrat a fost Stacy Keach ca Sgt. Stedanko. A fost minunat în filmul “Up In Smoke”; dar nu are de făcut decât aici; dar poate să se transforme într-o șopârlă. Da; ați citit acest drept.

După părerea mea; după “Up In Smoke”; C & C nu a reușit niciodată să atingă același nivel de succes. În general; un film distractiv; dar nu până la nivelul eforturilor anterioare.