Newton (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Amit Masurkar
Actori: Rajkummar Rao, Pankaj Tripathi, Anjali Patil
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 7.8


Subtitrare Engleza! Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Newton (2017)

Un funcționar guvernamental din filmul Newton în ceea ce privește datoria electorală în jungla conflictuală junglă a Indiei Centrale încearcă să facă un vot liber și corect, în ciuda apatiei forțelor de securitate și a fricii care se ridică de atacurile de gherilă ale rebelilor comunisti.

Acum ei spun că Bollywood a dezamăgit în 2017 cu filme ca Tubelight, Jagga Jasoos, Când Harry Met Sejal sau un Rangoon. Aș spune că Bollywood sa maturizat cu filme precum Trapped, Hindi Medium, Barely Ki Barfi, Shubh Mangal Savdhaan și Newton. Pentru mine, cinematograful trebuie să fie bun, care ar trebui să mă distreze în ciuda unui Salman Khan sau a unui Rajkumar Rao.

Newton online subtitrat spune povestea unui ofițer guvernamental onest care își îndeplinește datoria de a se asigura că există un vot corect în zona afectată de Naxalite din India.

De la regizorul filme indiene online de bun comedie Sulemaani Keeda; Amit Masurkar a făcut un pas îndrăzneț pentru a explora starea de vot în zona extrem de rurală și sensibilă din Chattisgarh. Filmul aprinde faptele despre sătenii care nu cunosc privilegiile pe care trebuie să aleagă liderii pe care îi doresc; în ciuda faptului că au un card de identitate electorală. Filmul prezintă; de asemenea; apatia forțelor de securitate și foamea pentru a obține lumina reflectoarelor de la mass-media de către ofițerii de nivel înalt.