Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Newness (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Drake Doremus
Actori: Nicholas Hoult, Laia Costa, Danny Huston
An: 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Newness

Doi necunoscuți își petrec weekend-ul stând pe aplicația pentru întâlniri „Winx”. Opțiunile sunt fără sfârșit, dar este mai puțin despre conexiune și mai mult despre aventuri de o noapte. Insa atunci când Martin și Gabi se întâlnesc, se trezesc vorbind până în primele ore ale dimineții. Conectarea este interesantă și nouă. Fascinați unul de celălalt, cei doi se grăbesc să intre într-o relație. Martin și Gabi ies la întâlniri și curând se mută împreună. Dar este aceasta dragoste?

Filmul Newness online subtitrat surprinde textura emoțională și intimitatea fizică a unei relații, în timp ce se transformă prin cursul uneori turbulent al vieții din epoca modernă. O poveste de dragoste contemporană, „Newness” prezintă doi îndrăgostiți aduși împreună prin tehnologie, dar legați de ceva mult mai profund.

Prima mea recenzie. Am terminat uitam la această bijuterie a unui film și eu sunt suflat. Au fost atât de multe emoții jucate în acest film; ar trebui să fie imposibil să nu se relateze.

Subiectul este o poveste apropiată de vârstă. Doi tineri din orașul mare; care vor să experimenteze totul. Și se pare că totul este disponibil astăzi. Și smartphone-ul dvs. doar amplifică toate alegerile pe care le aveți.

Tonul filmului este lent și oarecum gri pe tot parcursul. Acțiunea Newness online subtitrat camerei și muzica sunt lente și deliberate; sprijinind cu adevărat emoțiile grele. Dar nu este trist. Doar foarte intens. Filmul explorează multe emoții și experiențe și vă oferă mult timp să le simțiți singuri. Nu vreau să-l stric; dar ei trec prin multe.

Principalul distribuitor a fost foarte bun. Actorii și-au luat timp să intre în roluri. S-au spus câteva povestiri de fundal; dar numai atunci când este necesar. De asemenea; o mulțime de roluri bune de sprijin.