New York Melody – Begin Again (2013) Online Subtitrat


Gen: Comedie, Drama, Muzicale
Producator(i): John Carney
IMDB: 7.4
Regia: John Carney
Actori: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review New York Melody – Begin Again (2013)

Cel mai recent film al regizorului și scenaristului John Carney (ONCE), BEGIN AGAIN este o comedie sentimentală despre ceea ce se întâmplă atunci când două suflete rănite se întâlnesc, reușind să creeze împreună o muzică frumoasă. Gretta (Keira Knightley) și vechiul său prieten, Dave (Adam Levine) se iubesc din anii de liceu și compun muzică împreună. Ei se hotărăsc să plece la New York atunci când el primește o ofertă din partea unei case renumite de discuri.

Dar tentațiile pe care le aduce faima îl determină pe Dave să se înstrăineze de Gretta; care rămâne singură și tristă. Viața ei nu se transformă în bine decât când Dan (Mark Ruffalo); care lucrează – cam fără succes în ultima vreme – la o casă de înregistrări; o aude cântând pe o scenă din East Village.

El este cucerit pe loc de talentul ei neșlefuit; dar veritabil. Din această întâlnire întâmplătoare izvorăște un portret încântător al unei colaborări ce le va schimba amândurora viața; pe fundalul unei coloane sonore și a unei veri petrecute în New York City. Filmul este produs de către Anthony Bregman de la Likely Story; Tobin Armbrust de la Exclusive Media și Judd Apatow; prin Apatow Productions.

PortalulTauTV.com
New York Melody - Begin Again (2013) Online Subtitrat in Romana
Begin Again (2013)
Editor's Rating:
5