Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Neveste perfecte – The Stepford Wives (2004) Online Subtitrat


Regia: Frank Oz
Actori: Nicole Kidman, Bette Midler, Matthew Broderick
An: 2004
Gen: Comedie, Groaza, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neveste perfecte – The Stepford Wives (2004)

O privire subversivă și comică către societatea de consum și către perfecționism aruncă filmul The Stepford Wives online subtitrat. El subliniază ce înseamnă să fii uman în antiteză cu o microsocietate perfectă localizată într-un orășel idilic și parcă pictat. O micro-lume perfectă într-o macro-lume haotică.

O distribuție de excepție, în frunte cu Nicole Kidman, Matthew Broderick, Bette Midler, Christopher Walken, Faith Hill și Glen Close pentru o comedie thriller despre o comunitate care îndrăznește să fie perfectă și învață că a greși este totuși omenesc.

Joanna Eberhart (Nicole Kidman) din Neveste perfecte online subtitrat, crede că a atins vârful în toate privințele. Este cea mai tânără președintă în întreaga istorie a unei rețele de televiziune – EBS, are un soț foarte atent și afectuos și doi copii frumoși. La suprafață, Joanna are o viață ce pare perfectă până-ntr-o zi plină de ghinioane, când totul se prăbușește împrejurul său.

Concediată de la serviciu, constată că și căsnicia ei este în pericol și că este chiar incapabilă să-și amintească la ce școală învață copiii ei. Joanna pare a fi candidata perfectă pentru un tratament cu electroșocuri.