Nesupunere – Disobedience (2017) Online Subtitrat


Regia: Sebastián Lelio
Actori: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Romantice
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Nesupunere – Disobedience (2017)

La scurtă vreme după decesul tatălui ei rabin, o femeie revine în sânul familiei sale de evrei ortodocşi, iscând o controversă după ce arată că este interesată romantic de o prietenă din copilărie.

Disobedience, urmareste pe Sebastián Lelio catre filmul său A Fantastic Woman. Filmul începe cu un rabin care dă o predică despre liberul arbitru. Vorbește despre îngeri, animale, Adam și Eva. El spune cu teamă că oamenii sunt “liberi să aleagă”. Apoi este gasit mort. Există ceva răcoritor în legătură cu o poveste atât de neîngrădită de “subtilitate”. Pune totul acolo. În prim plan tema. Subliniați în timp ce mergeți. Filmulbazată pe romanul lui Naomi Alderman (cu adaptarea lui Lelio și Rebecca Lenkiewicz) este o melodrama bună, de modă veche, deși cu o atingere mai silențioasă.

Primul lucru care este instantaneu vizibil despre film este adâncimea sa într-o lume evreiască ortodoxă. Fundalul filmului este de natura strictă și modul în care o poveste lesbiană trebuie ascunsă de comunitate. Rachel Weisz și Rachel McAdams sunt excelențe în această privință, așa cum era de așteptat și au o mare chimie. Scenele lor intime (care sunt foarte intime) sunt credibile și sunt un punct forte în vânzarea romantismului. Întotdeauna am știut că McAdams a fost un talent, deoarece a avut o bună prezentare în sezonul 2 al True Detective.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Disobedience (2017)
Nota film
41star1star1star1stargray