Neruda (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Pablo Larraín
Actori: Mercedes Morán, Luis Gnecco, Gael García Bernal, Emilio Gutiérrez Caba, Alfredo Castro
An: 2016
Gen: Biografie, Crima, Drama
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Neruda

1948. Un Chile afectat de Războiul Rece. În Congres, senatorul Pablo Neruda (Luis Gnecco) critică guvernul la scenă deschisă și este destituit din funcție de Preşedintele Gabriel González Videla. Tânărul inspector Óscar Peluchonneau (Gael García Bernal) primeşte misiunea de a-l aresta pe celebrul poet chilian.

Persecutat de regimul comunist al lui Videla, Neruda încearcă să fugă din țară împreună cu soția sa, pictoriția Delia del Carril (Mercedes Morán), însă sunt forțați să se ascundă. Poetul se joacă, lăsându-i inspectorului cu bună știință indicii care fac vântoarea mai periculoasă și din ce în ce mai personală. În jocul de-a șoarecele și pisica, Neruda 2016 vede ocazia de a se reinventa, de a deveni un simbol al libertății și o legendă a literaturii.

O biografie neconvențională inspirată de povestea reală.

Un personaj principal și unul secundar. Doar că e greu de stabilit cine e ce.

Neruda online subtitrat este un complot fictiv în jurul caracterului foarte real al lui Pablo, poetul chilian care, în anii 1940. A fost și senator la congresul chilian în numele partidului comunist. Filmul este stabilit în 1948; când autoritățile se opresc pe comuniști – un timp care poate fi privit ca un precursor de răceală al lui Pinochet din 1970; iar complotul principal se referă la escrocherile lui Neruda de la poliție; încercările care îl forțează pe tot cuprinsul Chile.

Luis Gnecco ca Neruda este fantastic și la fel este și Mercedes Morán ca Delia, soția aristocratică a lui. La un nivel, filmul oferă o anchetă îngrijorătoare despre personalitatea acestui poet-intelectual-comunist. El este un purtător de cuvânt admirat pentru muncitori și dătătoriți; dar el este de asemenea un bețiv hedonist și un feminin rasfatat.