Neinvinsul – Aparajito (1956) Film Online Subtitrat


Regia: Satyajit Ray
Actori: Pinaki Sengupta, Smaran Ghosal, Kamala Adhikari
An: 1956
Gen: Drama, Indiene
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neinvinsul – Aparajito (1956)

După moartea tatălui său, un băiat pleacă acasă pentru a studia în Calcutta, în timp ce mama lui trebuie să se confrunte cu o viață singură.

În 1920, în Benares, băiatul de zece ani Apu din Neinvinsul online subtitrat, trăiește fericit cu mama și tatăl său. Când moare tatăl său, Apu și mama sa se mută într-un sat cu unchiul ei. Curând, Apu îi cere mamei să studieze în școala locală unde devine un student distinct. Când Apu din filme indiene online, este adolescent, directorul îi oferă o bursă pentru a studia în Calcutta, iar mama ei îi oferă economii pentru a-și susține noua viață. Apu lucrează la o presă de noapte noaptea pentru a se susține în Calcutta, în timp ce mama lui îl ratează. Dar în curând își neglijează mama și colegiul. Când află că mama lui este bolnavă, se întoarce în satul în care urmează să o viziteze, dar poate fi prea târziu.

Aparajito online subtitrat este o dramă realistă cu venirea vârstei Apu într-un oraș mare și singurătatea mamei sale într-un sat din zona rurală săracă din Bengal. Povestea este foarte simplă; dar cu performanțe extraordinare care dau senzația de documentar. Viața nouă a lui Apu îl face să uite mama sa iubită și; în cele din urmă; află că părinții nu trăiesc pentru totdeauna și că ar fi trebuit să-i acorde mai multă atenție înainte de a fi prea târziu. Votul meu este de șapte.