Neînfricata Mulan – Mulan (1998) Online Subtitrat


Regia: Tony Bancroft, Barry Cook
Actori: Ming-Na Wen, Eddie Murphy, BD Wong
An: 1998
Gen: Animatie, Aventura, Familie
IMDB: 7.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neînfricata Mulan – Mulan (1998)

Într-o Chină antică plină de prejudecăți, o tânără pregătită pentru întâlnirea cu pețitoarea se face de ras, neaducând onoare familiei. În același timp, hunii atacă teritoriul chinez, iar împăratul decretează mobilizarea recruților și a rezerviștilor. Tristă că nu și-a mulțumit tatăl, ea pleacă în locul acestuia la încorporare, deși pedeapsa pentru fetele care îndrăznesc să se încorproreze în armată este moartea.

Recruții din animatia Mulan online subtitrat, sunt lăsați să se antreneze cu un tânar căpitan; iar armata permanentă pleacă să-i înfrunte pe huni. Ea este ajutată în drumul ei de un dragon și de un greieraș norocos; precum și de un cal falnic. Până la urmă ea aduce onoare familiei ei; iar Mushu; dragonul; este avansat la nivelul de gardian al străbunilor. Și familia este mândră deoarece; după terminarea războiului; la ea vine un tânăr chipeș; nimeni altul decât conducătorul oștii.

Nu l-am vazut acum foarte mult timp de aceea imi amintesc perfect povestea interesanta ,captivanta si care ma face mandra!Radacinile temei sunt clasice si ele. Fata obligata de parinti sa devina cineva cine nu-si doreste ea si intr-un final ea se afirma prin propriile-i puteri! Frumos,merita vazut.