Neînfricata Mulan 2 – Mulan 2 (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Darrell Rooney, Lynne Southerland
Actori: Ming-Na Wen, BD Wong, Mark Moseley
An: 2004
Gen: Animatie, Actiune, Comedie
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neînfricata Mulan 2 – Mulan 2 (2004)

Fa Mulan are surpriza vieții ei când iubitul ei, căpitanul (devenit între timp general) Li Shang o cere în căsătorie la părinți. Înainte ca cei doi să înceapă să-și trăiască minunata poveste de dragoste, împăratul le dă o misiune secretă – aceea de a escorta trei prințese până în Qui Gong.

Mushu este hotărât să intervină între cei doi iubiți; realizând că odată ce Mulan devine membră a familiei Li; el își pierde slujba de gardian. După ce prințesele se îndrăgostesc în mod neașteptat de de Banda celor Trei; Mulan decide să le ajute pe tinere să scape de căsătoriile care le-au fost aranjate de familie.

Planul lui Mulan 2 online subtitrat nu se potrivește cu ordinele împăratului; iar cel din urmă ajunge să se teamă că relația fetei cu Shang este nepotrivită. Una peste alta; un năprasnic atac al mongolilor intervine; punând soarta Chinei în pericol.

Prima parte nu am vazut-o si nici de asta nu-mi amintesc bine pt. ca a trecut foarte mult timp de cand l-am vazut dar incep sa-mi amintesc si a fost o animatie chiar foarte buna !! Nota 8+ !!!!