Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


Neînfricată – Brave (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Mark Andrews, Brenda Chapman
Actori: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson
An: 2012
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neînfricată – Brave (2012)

Brave este povestea încăpățânatei prințese Merida, fiica Regelui Fergus și a Reginei Elinor, o arcașă iscusită și o fire războinică, gata oricând să lupte pentru ceea ce își dorește. Decisă să își croiască propriul destin, Merida sfidează un obicei vechi de când lumea, stabilit de regii scoțieni, iar acțiunile nesăbuite ale Meridei provoacă haos și furie în întregul regat. Atunci când prințesa cere ajutorul unei vrăjitoare pentru a-și îndeplini dorința, un blestem cumplit se abate asupra familiei regale.

Astfel; Merida trebuie să dea dovadă de curaj și să-și folosească talentele și resursele pentru a dezlega blestemul înainte să fie prea târziu. Pe măsură ce se luptă cu puternica vrajă; Merida devine o eroină și învață semnificația curajului adevărat.

“Neînfricata” / “Brave” este o poveste animată spusă cu haz și cu un accent scoțian fermecător; care va fascina spectatorii de toate vârstele și îi va purta pe frumoasele meleaguri ale Scoției; unde vor trăi; alături de încăpătânata; războinica și rebela prințesă Merida; o aventură de neuitat.