Neinfrant – Invictus (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Clint Eastwood
Actori: Morgan Freeman, Matt Damon, Tony Kgoroge
An: 2009
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Neinfrant – Invictus (2009)

Președintele nou ales Mandela știe că, din punct de vedere rasial și economic, țara sa a rămas divizată din cauza apartheid-ului. Convins că își poate unifica poporul prin intermediul limbajului universal al sportului, Mandela se asociază cu liderul echipei sud-africane de rugby în scopul câștigării incredibilei competiții din 1995, de la World Cup Championship.

Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Spyglass Entertainment, o producție Revelations Entertainment / Mace Neufeld și Malpaso, “Invictus,” avându-i pe generic pe laureații cu Oscar® Morgan Freeman (“Million Dollar Baby,” “The Dark Knight”) și Matt Damon (“Good Will Hunting,” seria “Bourne” ).

Filmul este produs de Clint Eastwood; Lori McCreary; Robert Lorenz și Mace Neufeld. Scenariul este scris de Anthony Peckham; bazat pe cartea Playing the Enemy; de John Carlin. Freeman; Tim Moore; Gary Barber și Roger Birnbaum sunt producătorii executivi ai filmului.

În echipa de creație; Eastwood a reunit pe mulți colaboratori ai săi mai vechi; printre care se află directorul de imagine Tom Stern; scenograful James J. Murakami; editorii Joel Cox și Gary D. Roach; și designerul de costume Deborah Hopper. Muzica este compusă de Kyle Eastwood și Michael Stevens.