Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Neerja (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ram Madhvani
Actori: Sonam Kapoor, Parth Akerkar, Hayder Ali
An: 2016
Genuri: Biografie, Drama, Indiene, Thriller
IMDB: 7.7
Durata: 122 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Neerja

Povestea frumoasei stewardese Neerja Bhanot, care îşi sacrifică viaţa pentru a salva 359 de pasageri ai unui zbor Pan Am în anul 1986. Zborul a fost deturnat de o organizaţie teroristă.

Sunt obligat să scriu această recenzie pentru filme indiene online Neerja. Aceasta este o batjocură. Ea nu reușește în fiecare aspect al narațiunii. Îmi dau seama că indienii au această mentalitate “de ajustare”, dar această piesă are capacitatea de a împinge chiar și un indian dincolo de toleranța sa de ajustare.

Cea mai grea direcție posibilă pentru o astfel de poveste epică și turnarea este cea mai săracă sau cinstită. Extrasurile sunt oribile în film. Ei nu sunt nici interesați de povestea activă, nici nu a fost depus niciun efort pentru a le mări pentru scenă.

Scenariul este uciderea reală a buzelor. Se trece la povestea personală dintr-o scenă de deturnare de la un punct de vârf la un punct abrupt, omoară tot timpul câștigat până acum. Și nu reușește să împingă filmul Neerja film online subtitrat la ritm similar.

Nu-mi amintesc să ascult muzică sau muzică. Un astfel de film emoțional cu roller coaster, cu scene și muzică palpitante, nu face cea mai mică încercare de a valorifica acele situații. Un eșec total din punctul de vedere al muzicii.

Shabana Azmi încearcă să direcționeze întregul film cu performanța sa singură. Și restul echipajului nu reușește să facă dreptate. Trebuie să creadă că a fost singurul marcator pentru film.