Nebunul – Durak (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Yuriy Bykov
Actori: Sergey Artsybashev, Pyotr Barancheev, Nina Antyukhova, Nikolay Bendera, Sergey Artsibashev
An: 2014
Gen: Drama
IMDB: 8.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Nebunul – Durak

Dima Nikitin este un simplu instalator. Un bărbat cinstit care va înfrunta un întreg sistem de birocrați corupți. Viețile a 800 de locatari dintr-un bloc vechi sunt în joc: clădirea s-ar putea prăbuși în orice moment…

Un film greu de indurat.Noroc ca sunt obisnuit cu abuzurile de la noi , care le fac pe cele din cele din film sa para pistoale cu apa.Un film care arata starea de degradare la care s-a ajuns in societatea rusa dupa caderea comunismului.Iarasi greu de indurat daca la noi nu ar fi mult mai rau.Capii mafiei seamana izbitor la comportament cu Koveshi , basaul si Ioh Anus , numai ca spre deosebire de ipochimenele mioritice acesia au creier , ceva de care ai nostrii nu pot fi banuiti ca au.

Durak in limba rusa inseamna prost.Prost este ca si la noi omul care infrunta sistemul , care nu fura , caruia ii pasa de semenii lui.Pe semenii de care ii pasa i-as asemui cu multimea decervelata de oameni care protesteaza in zilele astea impotriva gratierii, impotriva binelui lor.caci cum se poate numi acea forma inferioara de viata care protesteaza impotriva unei vieti mai bune decat cretin..