Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Natural Selection (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Chad Scheifele
Actori: Katherine McNamara, Anthony Michael Hall, Amy Carlson
An: 2016
Gen: Drama
IMDB: 5.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Natural Selection

Tyler, un adolescent abia transferat la un liceu nou, caută cu disperare un sens într-o lume care pare să-l fi abandonat complet. Însă faptul că este un elev nou face ca fiecare zi să fie o luptă pentru supravieţuire pe coridoarele interminabile ale şcolii, fiind o pradă uşoară pentru elevii mai mari.

Căutând răspunsuri specifice vârstei, Tylor se împrieteneşte cu Indrid, care pare să ştie totul, şi ajunge să îi adopte ideologia. Însă după o vreme, Tyler reuşeşte să vadă imaginea de ansamblu cu mai multă claritate, iar noua viziune s-ar putea să fie mai dăunătoare decât şi-a imaginat vreodată. Astfel, Tyler ajunge să fie implicat într-o serie de evenimente care ar putea fi ireversibile.

Foarte devreme în film Natural Selection online subtitrat, știm cu toții ce se întâmplă. Singurul lucru răscumpărător despre acest film, în opinia mea, este antagonistul Indrid. O mare acțiune de la el, deși, uneori, prea mult peste partea de sus. E greu de crezut, totuși, că NICI dintre personaje nu putea să-și dea seama ce intenții aveau din dialogul pe care la avut.

Câțiva actori au sunat ca și cum ar fi citit un scenariu Natural Selection online subtitrat, dar cred că vine cu teritoriul a ceea ce presupun că era un film direct la DVD / la cerere.

În general, aș spune că a fost un film care poate fi urmărit. V-aș privi din nou vreodată, sau chiar mă voi gândi la asta? Cu siguranta nu. Dar dacă aveți timp să ucideți și să aveți un cont Netflix, nu faceți vreun rău în verificarea acestuia. Nu mă simt ca și cum aș vrea să mă mai uit de timp, așa că nu e prea rău.