Narcos (2015) Serial Online Subtitrat


Regia: Carlo Bernard, Chris Brancato, Doug Miro
Actori: Wagner Moura, Pedro Pascal, Boyd Holbrook
Gen: Seriale Online, Biografie, Crima, Drama
IMDB: 8.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Narcos SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01

S03E02

S03E03

S03E04

S03E05

S03E06

S03E07

S03E08

S03E09

S03E10


Sinopsis Narcos

Serialul Narcos online subtitrat de la Netflix este povestea adevărată a expansiunii și a creșterii influenței cartelurilor drogurilor în lume și de asemenea a eforturilor autorităților de a le ține piept în cadrul unui conflict sângeros.

Serialul surprinde numeroasele forțe implicate în lupta antidrog – sistemul judiciar, poliția, factorul politic, armata, societatea civilă – și luptele pentru controlul cocainei, una dintre cele mai prețioase mărfuri din lume.

Netflix ne oferă încă un motiv să rămână în afara multiplex cine cu această serie ușor fictivă, dar excelent nou. Este nevoie de cea mai mare parte a acțiunii pertinente chiar din istorie din această epocă tristă a istoriei columbian (și american). Filmat in intregime in locatii din Columbia si cu un bun de 50% a dialogului în limba spaniolă, această serie își propune să fie cât mai real posibil.

Poveste, de asemenea, modul în care culorile în afara liniilor de versiunea manihean a războiului de droguri cei mai multi americani au înghițite cu cârlig, linia și sinker de când unchiul Ronnie a început să-l hrănire-ne înapoi în timpul președinției sale.

În rolul lui Pablo Escobar este Wagner Moura, care de fapt, a trebuit să învețe limba spaniolă să joace rolul. Aș vrea ca el să trimită profesorul spaniol aici ca să mă învețe pentru că el vorbește foarte bine. Sunt sigur că columbieni nativi pot spune că nu e unul dintre ele, dar nu pot. În afară de faptul că el este o sonerie mort (scuzati expresia) pentru Pablo.