N-ai fost niciodatã aici – You Were Never Really Here (2017) Online Subtitrat


Regia: Lynne Ramsay
Actori: Joaquin Phoenix, Dante Pereira-Olson, Larry Canady
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review N-ai fost niciodatã aici – You Were Never Really Here (2017)

O adolescentă dispărută. Un ofițer al legii brutal și chinuit într-o misiune de salvare. Puterea, corupția și răzbunarea dezlănțuiesc o furtună de violență care pot să conducă la trezirea sa.

Diferența dintre filmul din 2004, Man on Fire, și N-ai fost niciodatã aici online subtitrat, aflat acum în premieră pe marile noastre ecrane, nu este doar plasarea în Mexic față de Statele Unite, ci abordarea și tonul: primul era un thriller în care accentul era pe scenele de violență: agresiuni, explozii, trageri cu arma, Washington era un fost agent cu ceva probleme dar ascundea totul sub o față impenetrabilă. În You Were Never Really Here, centrul de interes al regizoarei scoțiene Lynne Ramsay sunt resorturile interioare ale protagonistului.

Joaquin Phoenix in You Were Never Really Here online subtitrat joacă un personaj tulburat: de la halucinații la manifestări obsesiv compulsive; personajul lui este unul afectat de stres postraumatic. Cu barbă; trening și șapcă; Joe nu seamănă decât în plan interior cu fostul agent spilcuit la sacou al lui Washington. Camera pătrunde în mintea lui; în care revin în mod terifiant scenele în care a fost martor la crime – contra copiilor – și nu a putut să ajute. De altfel; această bunătate și generozitate a personajului este coloana vertebrală a cărții și a ambelor ecranizări.

Pe de altă parte; există și o traumă ce provine din copilărie; protagonistul având un tată abuziv. Scenele de autoflagelare; suicidale ale adultului își au originea în copilărie. Lynne Ramsay încearcă să inoveze genul; făcând un film reflexiv; timpul interior ajunge să dea ritmul filmului.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
You Were Never Really Here (2017)
Nota film
51star1star1star1star1star