My Little Pony (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jayson Thiessen
Actori: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Zoe Saldana
An: 2017
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.3


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis My Little Pony

My Little Pony urmărește aventurile incredibile ale prietenilor ponei în timp ce încearcă să salveze Ponyville, căminul lor de suflet. Atunci când o nouă forță malefică le amenință orașul, prietenii Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy și Rarity, pornesc într-o călătorie de neuitat dincolo de Equestria, unde întâlnesc noi prieteni și provocări interesante. De asemenea, The King Storm, cu o aversiune față de prietenie, este pe cale să invadeze Abyssinia, dar așa cum se va dovedi, tot ce vrea este bogăția lor. Într-o încercare de a folosi magia prieteniei, prietenii ponei încearcă să înlăture amenințarea și șă-și salveze la timp orașul.

Joe Ballarini, care anterior a scris “Atlantis 7” pentru Walden Media, 21 Laps și Gotham Group; “Lockdown la Franklin High” pentru Sony. Și a fost recent apăsat pentru a adapta romanul grafic “Carton” pentru Fox Animation. Va face scenariul pentru “Pony” pic, în timp ce Megan McCarthy, care produce și a scris pentru seria “Micul meu ponei. Prietenia este magic” și filmele straight-to-homevideo “My Little Pony: Equestria Girls”. Ca producător co-executiv în filmul teatral. Ballarini este reprodus de Paradigm și Apostol.

Introdus în 1983 și dezvoltat de Bonnie Zacherle, Charles Muenchinger și Steve D’Aguanno. Personajele “My Little Pony” au corpuri colorate, mane și distinse “cutie” pe flancurile lor. Proprietatea a lansat patru serii animate și a fost revăzută de-a lungul anilor, bucurându-se de vânzări puternice în anii 1980 și apoi din nou în 2010, cu popularitatea condusă de spectacole bine primite.

“Jem” este o fantezie muzicală care reimagonează Jem în mijlocul actualei epoci media sociale. Intr-o poveste despre o fată de mic oraș care merge din senzația video subterană spre superstarul global cu cele trei surori ale ei.