Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Murder (2004) Film Online Subtitrat


Regia: Anurag Basu
Actori: Mallika Sherawat, Ashmit Patel, Emraan Hashmi
An: 2004
Gen: Crima, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Murder

Simran si Sudhir Saigal sunt casatoriti de mai multi ani si locuiesc in Bangkok, Tailanda. Duc o viata armonioasa dar sunt adesea foarte ocupati…

Bazându-se pe conceptul de relație extra-maritală, Murder, cea mai recentă aventură a lui Bhatts, izbucnește în rolul zeiței Mallika Shrewat, Imran Hashmi și Ashmit Patel în rolurile principale. Inspirat de un film de la Hollywood “Unfaithful”, Murder are ingrediente complete pentru a satisface cerințele cinematografilor care vin la sălile de cinema numai în scopuri de divertisment și de calitate. Filmul prezintă o mulțime de scene de piele, scene sexuale și are o poveste impresionantă. Oferă valoare totală banilor cheltuiți pentru achiziționarea biletelor.

Situat în Bangkok, Sudhir (Ashmit Patel) din Murder online subtitrat, soția sa Simron (Mallika Shrewat) și fiul lor Kabir trăiesc pașnic și fericit în țări străine. Fiind ocupat de munca sa pentru a face un viitor prosper pentru familie, Sudhir uită că soția lui are nevoie de el fizic și mental. Simron începe să-și simtă rău singurătatea. Ea face de asemenea un loc de muncă pentru a ucide timpul. Un răsucire în poveste are loc, când într-o zi ploioasă se întâmplă să-i întâlnească pe fostul iubit Sunny (Imran Hashmi) pe un drum aglomerat, sub ploi torențiale de ploaie. Ambii se iubiseră înainte de căsătoria lui Simron cu Sudhir.

Această întâlnire din filme indiene online Murder îi conduce pe cei doi spre acea etapă în care pot avea plăceri, dar acele plăceri pot dăuna în cele din urmă vieții căsătorite a lui Simron. Uitând toate consecințele, singurătatea iubitorilor le leagă într-o aventură. Sudhir începe să simtă că se întâmplă ceva ciudat cu soția lui. El angajează serviciile unui detectiv care oferă dovezi solide despre Sudhir despre afacerea soției sale cu un tip. Infidelitatea lui Simron îl scutură rău.