Munna Bhai MBBS (2003) Film Online Subtitrat


Regia: Rajkumar Hirani
Actori: Sunil Dutt, Sanjay Dutt, Arshad Warsi
An: 2003
Gen: Comedie, Drama, Indiene, Muzicale
IMDB: 8.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Munna Bhai MBBS (2003)

Murli Prasad Sharma este un gangster cunoscut in Mumbai ca Munna Bhai MBBS. Parintii lui cred ca este doctor si si-a pastrat adevarata identitate ascunsa de ochii si urechile lor. Veniti in Mumbai pentru vizita anuala, parintii intalnesc accidental o veche cunostinta, un oarecare Doctor Asthana. Hotarasc sa-si insoare baiatul cu fiica doctorului, Suman “Chinky” Asthana.

Doctorul din filme indiene online afla adevarata identitate a lui Munna si o dezvaluie parintilor, umilindu-i. Profund jigniti, ei pleaca spre orasul in care locuiesc. Munna se decide sa se razbune pe Dr. Asthana si incepe prin a se pregati pentru admiterea la facultatea de medicina.

Deși povestea Munna Bhai MBBS online subtitrat este destul de asemănătoare cu “Patch Adams” de la Hollywood, filmul poate face u râs non-stop, cu excepția unor scene serioase care sunt foarte puține în acel film. Stilul tapori al lui Sanjay Dutt și Arshad Warsi este doar prea bun. Sunil Dutt a acționat după o foarte lungă perioadă de 17 ani.

Gracy Singh este grațioasă și dulce. Boman Irani a făcut o treabă bună ca un decan stricte al colegiului medical care crede accidental în terapia cu râs. Cu toate că punchline a filmului spune “El ar putea doar vindeca tine”, uita de vindecare, el va face cu siguranta sa râzi!