Mumia – The Mummy (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Alex Kurtzman
Actori: Tom Cruise, Sofia Boutella, Russell Crowe, Javier Botet, Annabelle Wallis
An: 2017
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mumia – The Mummy

Deși îngropată într-o criptă din adâncul deșertului, o prințesă antică (Sofia Boutella din Kingsman: The Secret Service și Star Trek Beyond), al cărei destin i-a fost furat pe nedrept, este trezită la viață în zilele noastre, aducând cu ea răul suprem acumulat timp de milenii cât a stat prizonieră sub pământ, amenințând omenirea cu terori nemaivăzute și dincolo de puterea de înțelegere a oamenilor.

Mumia – The Mummy ne poartă din nisipurile nesfârșite ale Orientului Mijlociu până în Londra zilei de azi dintr-o perspectivă absolut nouă, cu un amestec de senzații tari și magie ce ne va transporta într-o lume inedită stăpânită de zei și de monștri.

Alături de Tom Cruise îi vom vedea pe Annabelle Wallis (King Arthur, Peaky Blinders), Jake Johnson (Jurassic World), Courtney B. Vance (American Crime Story: The People V. O.J. Simpson), precum și pe Russel Crowe, laureat cu Oscar.

Echipa artistică din spatele acestui eveniment cinematografic e condusă de regizorul-producător Kurtzman și de producătorul Chris Morgan, responsabili de succesul unora din cele mai de success francize recente – Kurtzman a scris scenariul sau a produs filme blockbustere precum Transformers, Star Trek și Mission: Impossible series, iar Morgan, scenariul pentru saga Fast & Furious începând cu cel de-al treilea capitol.


Review Mumia – The Mummy

Primul film oficial din seria Dark Universe; Din ce am inteles primul film care s-a dorit sa deschida noua seria a fost “Dracula Untold”; dar acesta nu a mai fost prezentat ca un deschizator de drumuri; ci s-a asteptat lansarea acestui film. Mie mi-a placut; am plecat la cinema cu mici asteptari de la acest film Mumia – The Mummy; dar am fost placut surprins dupa ce l-am vizionat; merita o nota mai mare decat cea pe care o are acum (6.9 cu 5.8).

Povestea este destul de OK si interesanta; iar universul descris in film si organizatiile secrete din acesta promit multe in peliculele ce vor urma.

Personal pot spune ca imi place mai mult “The Mummy” din 1999 cu Rachel Weisz si Brendan Fraser (dar poate este o parere subiectiva); dar si acest film este destul de bun. Actorii joaca bine; si filmul are mai multe scene horror decat predecesorii sai. Un film care merita vazut; mai ales acum ca Mumia este chiar destul de frumoasa.