Mr Stein goes online – Un profil pour deux (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Stéphane Robelin
Actori: Pierre Richard, Yaniss Lespert, Fanny Valette
An: 2017
Gen: Comedie, Romantice
IMDB: 6.5


Se lucreaza la subtitrare!


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Sinopsis Mr Stein goes online – Un profil pour deux

Pierre are 75 de ani, este văduv și duce o viață destul de singuratică de când și-a pierdut soția. Fiica lui îi aduce un calculator, cu gândul că i-ar putea stimula curiozitatea și că, cine știe, poate și-ar face chiar prieteni noi. Cu ajutorul lui Alex, tânăr profesor de informatică, Pierre începe să navigheze online și nu trece mult timp până să descopere un site de întâlniri.

“Un profil pour deux” sau “Mr. Stein Goes Online” este un film francez din acest an (2017), un film foarte recent, scris și regizat de Stéphane Robelin. După trei filme scurte, acesta este, de asemenea, cel de-al treilea film complet și vom vedea dacă poate deveni la fel de popular ca “Toți împreună”.

Dacă se întâmplă, atunci acest lucru se va datora în mare parte actorului francez Pierre Richard. Care este cunoscut mai ales pentru comedia de crimă pe care a jucat-o lângă Gérard Depardieu. În anii ’80, el demonstrează publicului și el însuși că poate să poarte un film minunat. Numele personajului său este și Pierre.

Probabil a fost motivul principal pentru care mi-a plăcut acest film de 100 de minute. Poate fi chiar primul, chiar aici, dar aș spune că personajul lui Yannis Lespert (Alex) este cu mult mai mult în centrul tuturor. Povestea începe cu el și vedem cum se întâlnește cu prietena lui viitoare și cu nepoata lui Pierre.

Alex se termină ca profesor de internet la Pierre și această conexiune le provoacă rapid multă chin, unele chiar amuzante. Când Pierre începe să exploreze internetul pe cont propriu. Și dating site-uri de pe internet, de asemenea.


Trailer Mr Stein goes online – Un profil pour deux