Motherland (2016) Serial Online Subtitrat


Actori: Anna Maxwell Martin, Lucy Punch, Diane Morgan
An: 2016
Gen: Seriale Online, Comedie
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!

Motherland SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:


Sinopsis Motherland

Anna Maxwell Martin joacă o mamă frământată care lucrează în evenimente corporative și încearcă să realizeze un echilibru între muncă și viață. Nu merge bine când își aduce copiii la școală în timpul sărbătorilor școlare și, în loc să spună adevărul, îi spune profesorului câteva minciuni despre cum copiii ei sunt agresați, ceea ce duce la jena.

Scriitorii, printre care Graham Linehan și Sharon Horgan, au avut dreptate. Scaunul din față al lui Maxwell era murdar. Un fel de scaun care există doar dacă aveți copii. Interiorul mi-a amintit de mașina soției mele.

Lucy Punch interpreteaza mama alfabetului, chiar si manipulativa, lider al unei clipe bogate si rationale. Cu toate acestea, oamenii doresc să se afle în grupul ei de mame suburbane, inclusiv singura ședere la tatăl casei pe care o vedem să o îngrijim pe copii.

Martin are nevoie de oameni să se îngrijească de copiii ei, mama ei refuză să mai stea la copil liber. Îl întâlnește pe Diana Morgan, clasa muncitoare, dar rece sub presiune, ca atunci când își îndepărtează degetul.

Acest pilot a început din senin, pe măsură ce Martin se întoarce la minciuni despre a veni la școală în timpul vacanței la termen, mai degrabă decât să admită că a uitat că este sărbătorile, dar se îmbunătățește pe măsură ce merge și Morgan era vedeta spectacolului. Patria Națională a reusit să combine hârtiile, comedia de maniere, frustrarea umorului și chiar gagurile vizuale.