Mostenirea – Jigsaw (2017) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Saw Legacy
Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
Actori: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Matt Passmore
An: 2017
Gen: Crima, Groaza, Mister
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mostenirea – Jigsaw

Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor.

La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei succesiuni de crime care se potrivește cu modul de operare al ucigașului Jigsaw. Pe măsură ce ancheta avansează, toate dovezile indică același om: John Kramer. Dar cum este posibil acest lucru, dacă Jigsaw este mort de mai mult de un deceniu? Concluzia debusolează și este pusă sub semnul întrebării. Există oare un ucenic care a preluat „rolul” lui Jigsaw, poate chiar cineva dintre cei implicați în investigarea cazului?

Am fost la cinema sa-l vad,desi nu ma asteptam sa fie ceva iesit din comun sau sa raman surprins filmul e destul de previzibil,slabut ca si actiune,scenariu,bate un pic spre low buget,daca pana acuma lipsea cineva sau ceva care sa puna STOP acestei serii uite ca a aparut acest film care clar asta da de inteles,saw e o poveste incheiata, epuizata si expirata.

Nu se mai incadreaza nici in zicala ‘ciorba reincalzita (stiti voi)”,e cel mai slab din toate seriile,parerea mea e sa nu dati bani la cinema pentru ca nu merita,acasa intr-o zi mai plicticoasa merge,dar filmul e extrem ,extrem de modest!

Ce m-a deranjat cel mai mult a fost faptul ca e atat de evidentata foamea dupa bani incat nu ai nevoie de prea multa experienta sa te prinzi ca filmul acesta pentru asta a fost facut,sa mai stoarca din ultimele franturi niste bani!