Mostenirea – Jigsaw (2017) Film Online Subtitrat


Alt titlu: Saw Legacy
Regia: Michael Spierig, Peter Spierig
Actori: Laura Vandervoort, Tobin Bell, Matt Passmore
An: 2017
Gen: Crima, Groaza, Mister
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Mostenirea – Jigsaw

Una dintre cele mai cunoscute francize horror din toate timpurile se întoarce, ducând semnătura scenariilor sadice ale criminalului Jigsaw la nivelul următor.

La un deceniu de la moartea sadicului criminal Jigsaw, mai multe cadavre încep să apară în diferite părți ale orașului. Toate au ceva în comun: o moarte unică și înspăimântătoare. Într-un oraș împânzit de cadavre, se desfășoară o nouă anchetă asupra recentei succesiuni de crime care se potrivește cu modul de operare al ucigașului Jigsaw.

Pe măsură ce ancheta avansează, toate dovezile indică același om: John Kramer. Dar cum este posibil acest lucru, dacă el este mort de mai mult de un deceniu? Concluzia debusolează și este pusă sub semnul întrebării. Există oare un ucenic care a preluat „rolul” lui Jigsaw, poate chiar cineva dintre cei implicați în investigarea cazului?

Mecanisme de tortură sunt mai puțin ingenioase în Moștenirea; comparativ cu anterioarele filme ale seriei. Să ne amintim că primul şi cel mai bun film al seriei; Saw; miza mult pe teroarea psihologică.

Un bărbat va fi îngropat de viu şi nu poate să evite acest lucru decât dacă reuşeşte să treacă printr-o reţea de sârmă ghimpată; o femeie trebuie să ucidă pentru a se elibera din strânsoarea unei căşti de metal care este programată să-i smulgă maxilarul. Apoi – în SAW II (Regia Darren Lynn Bousman) – masca morţii: victima trebuie sa-şi scoată ochiul pentru a recupera o cheie montată de Jigsaw în spatele arcadei.

Are 60 de secunde ca să scoată cheia; altfel mecanismul măştii cu ghimpi care îi este montată de gât se va declanşa şi masca plină de piloni mici şi ascuţiţi; de fier; se va închide.