Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Most Beautiful Island (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ana Asensio
Actori: Ana Asensio, Natasha Romanova, David Little, Nicholas Tucci, Larry Fessenden
An: 2017
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Most Beautiful Island

Luciana din filmul Most Beautiful Island, este un imigrant nedocumentat care se luptă să supraviețuiască în Statele Unite și care va încerca să găsească răscumpărarea unui trecut furtunos printr-un joc periculos.

Cel mai frumos insulă a fost extrem de bine primit la Festivalul de Film SXSW al Austin, unde a câștigat Marele Premiu al Juriului pentru Feature Narrative. Acest film elocvent explorează experiențele lui Luciana, un recent imigrant nedocumentat. Care a sosit recent de pe teritoriul ei și încearcă să ajungă la New York.

Filmul Most Beautiful Island online subtitrat se concentrează într-o singură zi pe măsură ce face diverse locuri de muncă ciudate. Si apoi este invitat să lucreze la o petrecere misterioasă unde va fi extrem de bine plătită pentru o singură noapte. Suspiciunea se construiește spre un climat cu adevărat șocant și profund deranjant.

Acest film prezintă partea cu adevărat întunecată a visului american și natura cu adevărat deranjantă a privilegiului de clasă într-o societate cu lacune uriașe în clasă și. Prin urmare; putere și privilegiu.

Povestea este descrisă ca fiind inspirată de adevăratele evenimente; astfel încât este posibil să existe o exagerare în culmea reală. Dar este încă destul de puternică și lasă audiența înspăimântătoare. Ana Asensio a regizat; a scris și a jucat în acest film fascinant și absorbit. Este frumos scris; filmat și acționat.

Tensiunea se înalță spre punctul culminant îngrijorător. Visul american nu este întotdeauna ceea ce pare a fi și trebuie să fie re-imaginat pentru realitățile noastre economice și politice actuale.