Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

Mortal Kombat Annihilation (1997) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Mortal Kombat 2 Anihilarea
Regia: John R. Leonetti
Actori: Robin Shou, Talisa Soto, James Remar
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mortal Kombat Annihilation (1997)

Cand toti credeau ca infruntarea s-a terminat, Liu Kang, Kitana, Rayden, Sonya Blade, Jax si toti ceilalti luptatori se intorc in acest al doilea film Mortal Kombat Annihilation, inspirat de popularul joc video Mortal Kombat.

Diabolicul Shao-Kahn pune la cale un nou plan de anihilare a Pamantului. Temutul Conducator al Intunericului a descoperit o poarta intre Pamant si Imperiul sau care neinchisa 7 zile va contopi cele doua lumi facandu-l pe Shao Khan stapanitorul absolut al Universului. Cei mai buni luptatori isi unesc din nou fortele pentru a-l birui pe Shao-Khan. Disputele se vor da ca de obicei pe viata si pe moarte iar Liu Kang si echipa sa vor incerca sa dejoace planurile malefice ale lui Shao-Kahn prin tehnica, forta si trucuri numai de ei stiute.

Fanii jocului video ii pot vedea in film Mortal Kombat Annihilation si pe Johnny Cage, Sheeva, Sindel si Jade.

A avut la vremea aia efecte vizuale SUPERBE, frumoasa a fost si melodia filmului, devenita apoi hit in toata lumea. Ma jucam mai mereu atunci la: Play Station si Nintendo 64: Mortal Kombat si Street Fighter. Mi-a placut atunci, atat jocul, cat si filmul, DAR acum dupa 16 ani gusturile mele in filme si nu numai sau mai schimbat, sau mai maturizat.