Mortal Kombat Annihilation (1997) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Mortal Kombat 2 Anihilarea
Regia: John R. Leonetti
Actori: Robin Shou, Talisa Soto, James Remar
An: 1997
Gen: Actiune, Aventura, Fantezie
IMDB: 3.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Mortal Kombat Annihilation (1997)

Cand toti credeau ca infruntarea s-a terminat, Liu Kang, Kitana, Rayden, Sonya Blade, Jax si toti ceilalti luptatori se intorc in acest al doilea film Mortal Kombat Annihilation, inspirat de popularul joc video Mortal Kombat.

Diabolicul Shao-Kahn pune la cale un nou plan de anihilare a Pamantului. Temutul Conducator al Intunericului a descoperit o poarta intre Pamant si Imperiul sau care neinchisa 7 zile va contopi cele doua lumi facandu-l pe Shao Khan stapanitorul absolut al Universului. Cei mai buni luptatori isi unesc din nou fortele pentru a-l birui pe Shao-Khan. Disputele se vor da ca de obicei pe viata si pe moarte iar Liu Kang si echipa sa vor incerca sa dejoace planurile malefice ale lui Shao-Kahn prin tehnica, forta si trucuri numai de ei stiute.

Fanii jocului video ii pot vedea in film Mortal Kombat Annihilation si pe Johnny Cage, Sheeva, Sindel si Jade.

A avut la vremea aia efecte vizuale SUPERBE, frumoasa a fost si melodia filmului, devenita apoi hit in toata lumea. Ma jucam mai mereu atunci la: Play Station si Nintendo 64: Mortal Kombat si Street Fighter. Mi-a placut atunci, atat jocul, cat si filmul, DAR acum dupa 16 ani gusturile mele in filme si nu numai sau mai schimbat, sau mai maturizat.

PortalulTauTV.com
Mortal Kombat Annihilation (1997) Online Subtitrat in Romana
Mortal Kombat Annihilation (1997)
Editor's Rating:
3