Moonraker (1979) Film Online Subtitrat


Regia: Lewis Gilbert
Actori: Roger Moore, Lois Chiles, Michael Lonsdale
An: 1979
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Moonraker

Misiunile agentului James Bond il poarta nu numai pe toate continentele Globului, ci si în spatiu. ..

Multimiliardarul, Hugo Drax, si-a folosit imensa avere ca sã construiascã o statie spatialã – Moonraker – care sã orbiteze Pãmântul, dar nu în scopuri benefice. El are de gând sã foloseascã satelitul ca sã punã stãpânire pe întreaga lume. Irezistibilul spion, James Bond, trebuie sã-l împiedice pe Drax sã-si ducã la îndeplinire planurile îngrozitoare. Misiunea îl poartã pe Bond dintr-un capãt în altul al lumii (diin Venetia pânã la Rio De Janeiro, din cetatea veche a Tikal-ului pânã în junglele din America Centralã) si chiar în spatiu.

Holly Goodhead; agent CIA; îl ajutã pe Bond sã-i învingã pe criminali. Misiunea lor nu e deloc usoarã; pentru cã armata lui Drax dispune de cel mai avansat si sofisticat armament. Soarta pãmântenilor se aflã în mâinile celor doi eroi…

Spectacol total la Venezia acolo unde gondolele si piata San Marco devin doar pretexte pentru un decor natural in care sa se poata desfasura urmaririle care sa tina spectatorul cu sufletul la gura. Jaws pe post de Gigi duru; nu si l-a imaginat Fleming dar nici nu era nevoie; trebuiau sa aiba si scenaristii contributiile lor. Asiaticul de rigoare; rau; chiar foarte rau; ca doar relatiile americano-chineze n-au fost; nu sunt si nu vor fi niciodata prea cordiale. Fetele Bond frumoase dar mai sterse ca de obicei; actritele nu se remarca prin nimic memorabil. Era perioada in care “Star wars” si derivatele faceau furori asa ca Bond nu putea decat sa se alinieze prin urmare romanul lui Fleming e mult modificat ca forma; dar si ca fond. The show must go on!