Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Monstruos – Cloverfield (2008) Film Online Subtitrat


Regia: Matt Reeves
Actori: Mike Vogel, Jessica Lucas, Lizzy Caplan
An: 2008
Gen: Actiune, Groaza, SF
IMDB: 7.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Monstruos – Cloverfield

Cu o noapte inainte de plecarea lui in Japonia, Rob din Cloverfield online subtitrat, considera petrecerea lui de ramas-bun un bun prilej sa confeseze anumite sentimente. Din pacate, totul ia o intorsatura neasteptata in momentul cand pamantul incepe sa se cutremure. O liniste se asterne brusc, iar toata lumea vrea sa afle detalii despre cutremur. Lumea urca pe acoperis sa vada ce pagube a provocat cutremurul. O minge de foc explodeaza la orizont.

Urmeaza o cadere de curent. Confuzia si panica se instaleaza, in timp ce oameni de la petrecere ies pe strada. O multime de tipete si un raget inuman se aud pe strada, oameni panicati alearga cautand adapost, iar Rob si prietenii sai sunt nevoiti sa mearga printr-un peisaj schimbat total. Nimic nu mai este la fel ca acum cateva ore: peisajul si atmosfera s-au schimbat dintr-un calm relativ intr-un oras de nerecunoscut: cineva sau ceva monstruos a pus stapanire pe oras… Incepe lupta pentru supravietuire.

Imi place de multe ori sa dau de exemplu Cloverfield pentru filme care nu se pot vedea decat in cinematograf. Cloverfield sau Monstruos online subtitrat, este un film ce isi pierde tot farmecul daca este vazut acasa in fata televizorului (calculatorului), pe scaunul confortabil, fara sonorizare de calitate, etc.

Original in film a fost intr-adevar acea filmare de amator cu camera miscata ce efectiv te hipnotizeaza si te “trage” in actiunea filmului. Practic nu mai realizezi ca vizionezi un film, participi direct la evenimente. O senzatie destul de interesanta, pacat de scenariul prost, de jocul actoricesc slab si de subiectul in sine care a fost supraexploatat.