Monștrii – Feast (2005) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Comedie, Groaza
Producator(i): Marcus Dunstan, Patrick Melton
IMDB: 6.4
Regia: John Gulager
Actori: Navi Rawat, Krista Allen, Balthazar Getty


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Monștrii – Feast

Un grup de oameni raman captivi intr-o taverna izolata si trebuie sa se uneasca in lupta pentru supravietuire impotriva unei familii de creaturi infometate de carne de om. Terifiant si plin de surprize, filmul Monstrii inroseste ecranul cu sangele celor captivi, care sunt devorati unul cate unul.

Monştrii film online subtitrat este regizat de John Gulager si beneficiaza de o distributie de staruri in ascensiune printre care ii enumeram pe Balthazar Getty (Alias), Henry Rollins (The Henry Rollins Show), Navi Rawat (The O.C., Numbers), Josh Zuckerman (Un Craciun printre Straini), Judah Friedlander (MTV2’s Wonder Showzen), Jason Mewes (Clerks II), Jenny Wade (Secrete de Familie) si Krista Allen (HBO’s Unscripted).

Un horror usor peste medie, produs de Ben Affleck, Matt Damon, Wes Craven si fratii Weinstein. Niste creaturi ataca consumatorii unui bar situat tocmai in pustietatea aia a Americii. Singurul telefon fix se strica din primele minute, telefoane mobile niet, ca nu e semnal, exista ceva radio-emitator, dar degeaba, se fac planuri de salvare care, normal, esueaza asa ca oamenii incep sa moara unul cate unul, eroi, victime colaterale, simpli figuranti. Singura salvare e infruntarea directa dintre cele doua tabere, din care scapa cine poate. Tonele de sange inunda ecranul iar filmul Feast film online subtitrat nu se termina chiar dupa ce incepe sa curga genericul. Recomandat fanilor genului sau fanilor lui Quentin Tarantino.